De kip die je bij Bon’Ap vindt, is kakelvers. We staan erop dat onze kip in minder dan 24 uur in onze winkelschappen ligt. Een recordtijd die enkel mogelijk is dankzij een knap staaltje samenwerking tussen kippenkweker, slachthuis en onze productiecentrale. Zo geniet jij van een lekker stukje kip:

✓ 100% vers

✓ 100% betaalbaar én

✓ 100% Belgisch

Kijk gerust even mee achter de schermen. 

Lekkere kipfilet aan scherpe prijzen dankzij onze werkwijze

Wist je dat … we onze kip doelbewust in stretchfolie verpakken i.p.v. in plastic schaaltjes onder gewijzigde atmosfeer? Zo ben jij zeker dat onze kipfilets verser dan vers zijn. Daarnaast is deze manier van verpakken ook beter om de kipfilets zelf in te vriezen. 

  1. We volgen de volledige keten en alles start bij de lokale landbouwer. Die verzorgt zijn kippen als de beste. Vlaamse boeren staan erom gekend dag en nacht zorgzaam om te gaan met hun kippen.
  2. Van de boer gaat het naar de slachterij. Samenwerking tussen landbouwer en slachterij is hier heel belangrijk. Kortere reistijden zorgen voor een rustiger vervoer en minder stress bij de kippen.
  3. In de namiddag neemt onze productiecentrale de kippen in ontvangst. Alles wordt nauwgezet gecontroleerd op kwaliteit alvorens de kip verder te verwerken.
  4. Eens verwerkt, vetrekken de kippen ‘s nachts naar onze winkels. 24 uur nadat de kip bij de boer vertrokken is, ligt ze al vers verpakt in onze koeltoog. En deze werkwijze proef je.

 

Zet jij deze week kipfilet op het menu? Je bestelt de kip online of je vindt ze in onze schappen.