Kom ons topteam versterken bij Bon’Ap. Een passie voor voeding is een must, maar ook klantgerichtheid en teamwork typeren Bon'Ap-medewerkers. Bekijk onze vacatures en ontdek wat we jou te bieden hebben. Want een job op maat, dat smaakt.

Ga je liever aan de slag op onze hoofdzetel in Aalter? We hebben maar liefst 20 ondersteunende diensten, van kwaliteit tot IT en alles ertussen. Ontdek de vacatures op de hoofdzetel.

BA_WerkenBij_Winkelbediende_Traiteurafdeling

Winkelbediende traiteurafdeling

Salades en dagschotels bereiden, broodjes beleggen, kassawerk doen of klanten helpen en adviseren: een winkelbediende traiteurafdeling is een echte duizendpoot.

vacatures gerant

Gerant

Een gerant is een manusje-van-alles: hij of zij coacht het team, beheert de winkel en helpt ook mee met bereidingen of het bedienen van klanten! Een serieus takenpakket met veel afwisseling en verantwoordelijkheid

vacatures chef-beenhouwer

Chef-beenhouwer

Een chef-beenhouwer is een rasechte vakman of -vrouw. Vlees verwerken, zorgen voor een volle toonbank, klanten adviseren en tegelijk de medewerkers in het atelier aansturen: hij of zij kan het allemaal.

BA_Bon'Ap_Jobstudent

Jobstudent

Jobstudenten zorgen voor de nodige versterking van onze winkelteams, we kunnen dus niet zonder! Traiteurgerechten bereiden, broodjes beleggen en klanten helpen, maar ook bijspringen aan de kassa of helpen in het slagersatelier: een jobstudent bij Bon’Ap kan en doet het allemaal met een glimlach.

Goesting gekregen? Ga langs bij een winkel in jouw buurt en informeer naar de beschikbare studentenjobs of vraag hier je studentenjob aan.

vacature district manager

District manager

Een district manager leidt enkele winkels binnen een bepaalde regio. Het verkoops- en personeelsbeleid vertalen naar de dagelijkse praktijk, medewerkers coachen en administratieve taken afhandelen: het hoort er allemaal bij. Als tussenschakel komt een district manager wekelijks langs op de hoofdzetel waar de ondersteunende diensten gevestigd zijn.

ondersteunende-diensten

Ondersteunende diensten

Om de winkels alle nodige ondersteuning te bieden, werken er maar liefst 20 afdeling achter de schermen van onze hoofdzetel in Aalter. Van kwaliteit en planning over aankoop, marketing en projectmanagement tot HR, boekhouding, IT en facilities. Uiteenlopende afdelingen met even uiteenlopende expertises. Bekijk de vacatures.

ondersteunende-diensten

Talent voor techniek, IT, boekhouding, hr, projectmanagement, …?

Recente vacatures

Bon'Ap

Winkelbediende traiteurafdeling Bon'Ap Beveren-Waas

Oost-Vlaanderen
Pareinpark 3 A, 9120 Beveren-Waas

Bon'Ap

Winkelbediende traiteurafdeling Bon'Ap Genk

Limburg
Hasseltweg 208, 3600 Genk

Bon'Ap

Assistent-gerant Bon'Ap Herent

Vlaams-Brabant
Mechelsesteenweg 675, 3020 Herent

Buurtslagers

Jobstudent Buurtslagers Delhaize Westkerke

West-Vlaanderen
Eernegemsestraat 25, 8460 Westkerke