Altijd vakkundig bereid, tegen een scherpe prijs-kwaliteit.

Bon'Ap is een maaltijdwinkel met de gekende producten en de vertrouwde kwaliteit van de Buurtslagers-slagerij. Naast een breed assortiment vers vlees en diepvriesproducten vind je er ook heel wat kant-en-klare koude en warme gerechten, voor thuis of onderweg.  Voordelig shoppen? Dat kan bij Bon'Ap! Koop kwaliteitsvolle producten aan scherpe prijzen. Je bespaart niet enkel met onze bonnen, ook met onze promo's weten we je wekelijks te bekoren!

Een overzicht van hoe je makkelijk bij Bon'Ap bespaart, vind je hieronder.

bonap-altijd-voordeel-promo-superdeals

Weekpromo

Wekelijks zetten we enkele producten in de kijker en dat doen we met onze weekpromo's. Of het nu gaat om een interessante kiloprijs, een goede 3+1-actie of leuke kortingsbon. Hou onze folder in de gaten en mis deze tijdelijke promoties niet! 

bonap-assortiment-altijd-voordeel

Altijd voordeel

Koop in grote hoeveelheden en je doet 'Altijd Voordeel'. Zo geniet je van een mooie hoeveelheidskorting op  vers vlees, traiteurproducten of charcuterie. 

bonap-assortiment-altijd-voordeel-voordeelpakketten-collis

Voordeelpakketten

Vers vlees koop je  het voordeligst in onze voordeelcolli's. Hier geldt de regel: hoe meer je koopt, hoe minder je betaalt. Een slim pakket voor elk gezin. Je herkent deze colli's aan het spaarvarkentje. 

bonap-folders

Bekijk onze folders voor meer deals!

Op zoek naar nog meer scherpe prijzen? Met onze acties geniet je van mooie hoeveelheidskorting op o.a. vers vlees, traiteurproducten en pasta's. Je herkent de deelnemende producten aan het oranje prijsetiket in de schappen. 

Ontdek onze acties en geniet van mooie voordelen op vers vlees, traiteur of pasta's.

Op zoek naar nog meer scherpe prijzen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media. 

Liever naar de winkel?

Raadpleeg de openingsuren van je vertrouwde Bon'Ap op bonap.be/winkels.