Hallo,

Welkom op deze pagina, speciaal voor zakelijke partners als jij.

Maak kennis met Bon'Ap. Bon’Ap is de maaltijdwinkelketen van onze groep, met de vertrouwde kwaliteit van de Buurtslagers-slagerij.

Met Bon’Ap willen we maaltijden voor onze klant ontzorgen. We willen zoveel mogelijk inspelen op jouw behoeftes en er voor je zijn op elk moment. Da's geen eenvoudige opdracht. We eten de klok rond en vaker buitenshuis. Maar dankzij technologische innovaties en strategische keuzes vonden wij een manier om op die evoluties in te spelen.

Onze focus ligt niet langer enkel op vlees. Naast een ruim assortiment vers vlees en diepvriesproducten, vind je bij Bon’Ap ook heel wat charcuterie, smeersalades en kant-en-klare gerechten. Altijd vakkundig bereid, tegen een scherpe prijs-kwaliteit. Met de smaak van toen en de knowhow van morgen, stuk voor stuk een mooie aanvulling voor jouw zaak.

Gehakt Varken Rund 3kg

Bon'Ap, dat smaakt iedereen.

  • Kwaliteit aan een scherpe prijs 
  • Grote variatie en verscheidenheid aan huisgemaakte producten
  • Afhaalpunten in de buurt

 

Bon’Ap is een lokale speler met eigen productiesite in Aalter. Daar versnijden, bereiden, garen, slicen, verpakken én bewaren we jouw producten. Dat zorgt voor een lage CO₂-uitstoot. 

Doelgroepen 1

Bistro en brasserie

Snel een dagschotel op tafel toveren? Onze klassieke traiteurgerechten zijn echte toppers voor alle leeftijden. Daarnaast zijn ze lekker lang houdbaar dankzij het proces van autopasteurisatie. Verkrijgbaar in een variatie aan gewichten: 600 g, 1,2 kg en 3,2 kg. Zo kan je heel snel schakelen wanneer nodig.

Je vindt bij ons ook kwalitatief vers vlees aan een straffe prijs.

Doelgroepen 2

Frituur

Verwen je graag je klanten met de echte frituurklassiekers? Met stoofvlees, vol-au-vent en stoofvleessaus van Bon'Ap kies je voor bijgerechten van topniveau. Ideaal voor bij de frietjes. Ook wanneer je zelf aan de slag gaat, kan je bij ons terecht voor jouw vers vlees en het beste gehakt. 

Doelgroepen 3

Traiteur

Bespaar tijd met onze traiteurgerechten tijdens de mise-en-place. We hebben grote emmers stoofvlees- of spaghettisaus in ons assortiment, lang houdbaar en uiterst scherp geprijsd. Voor dat geld kan je het zelf niet maken. Heb je een BBQ-event op je planning staan? Bestel hier vooraf je grote hoeveelheden vers vlees aan kleine prijsjes .

Doelgroepen 4

Bakkerij of broodjeszaak

Bied je klanten in jouw bakkerij of broodjeszaak lekkere extra’s aan zoals charcuterie, smeersalades en lunchsalades. Zelfs met een variatie aan dagschotels kunnen we helpen. Met een uitgebreider assortiment creëer je een mooie toegevoegde waarde voor je klanten. 

Doelgroepen 5

Automatenshop

In een automaat hoeven niet enkel snacks te zitten. Bied 24/24 een divers aanbod producten aan. Kant-en-klare dagschotels, soepen, charcuterie, … Beschikbaar in kleine verpakking met lange houdbaarheid. 

Hoe word ik factuurklant?

Koop je voor jouw bedrijf of zaak in grote hoeveelheden aan en wens je daarvan een factuur? Dat kan perfect bij Bon'Ap.

Doe jouw bestelling telefonisch of reserveer online en haal af bij een Bon'Ap in de buurt.

Bij elke afhaling krijg je een pro-formafactuur die je cash of met bancontact kan betalen aan de kassa. 

Op het einde van de maand ontvang je  een verzamelfactuur via e-mail of in je brievenbus.

Bovendien geniet je ook van interessante hoeveelheidskortingen op onze artikelen. 

Doe je als groothandelaar in de voeding liever een beroep op onze Foodservice? Laat ons samen de private label-mogelijkheden bekijken voor jouw zaak. 

Maak een account aan

Met onze afhaalservice Click&Collect reserveer je online je producten.

Haal 2 dagen later af in een Bon'Ap naar keuze. Ontdek de voordelen van Click&Collect voor jouw zaak. 

Maak snel je eigen account aan!

Veelgestelde vragen

Ik heb interesse in