ba-box

Ontdek de Bon'Ap Box

Da's online betalen, snel afhalen

Organiseer je binnenkort een gezellige avond of leuk feestje, maar heb je weinig voorbereidingstijd? Speciaal voor jou bedachten we een Bon’Ap Box voor elk moment. Of je nu zin hebt om gezellig te grillen of heerlijk te dineren, wij hebben sowieso een smakelijk gerecht voor je in de aanbieding.

Bestellen en betalen gebeurt online. Daarna haal je makkelijk je gekozen menu af, zónder wachttijden. Da’s pas kiezen voor gemak.

ba-bonap-box

Ons online aanbod

Ontdek ons uitgebreid assortiment vers vlees, bereide gerechten en zoveel meer. Alles om het gezellig te maken in de keuken én aan tafel!

ba-oosterse-keuken-aziatisch

Kom, duik de oosterse keuken in!

Breng de wereld op je bord met onze oosterse gerechten. Waan je instant in Azië en geniet van alle smaken, geuren en kleuren. Een beleving voor al je zintuigen! Bovendien tover je hiermee snel en makkelijk een fantastisch gerecht op tafel. Da's helemaal Bon'Ap. 

bonap-online-aanbod-promo's

Onze promo's

Wekelijks zetten we enkele producten in de kijker en dat doen we met onze heerlijke promo's. Of het nu gaat om een interessante kiloprijs, een goede 3+1-actie of leuke kortingsbon.

Hou onze website in de gaten en mis deze superdeals niet! 

ba-recept-konijn-stoofpotje

Koken met konijn?

Maak er een (stoof)potje van.

Een stukje konijn heeft het werkelijk allemaal: het is lekker licht, gezond én lokaal. De Week van het Konijn is dan ook de ideale gelegenheid om aan de slag te gaan met dit delicate stukje vlees. Wij maakten onze eigen variant op de konijn met pruimen: een stoofpotje konijn met abrikozen. Nu is het aan jou!

Blijf op de hoogte van promo's, nieuwtjes en leuke recepten!

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief op bonap.be.

Of volg ons op social media