bonap-buffet-box

Ontdek de Bon'Ap FeestBox

Da's online betalen, snel afhalen

De mooiste tijd van 't jaar staat weer voor de deur. De gelegenheid om uit te pakken met enkele nieuwe boxen. Want tijdens de feestperiode voorzien we je opnieuw van enkele lekkere en handige FeestBoxen.

In ons assortiment vind je jouw favoriete klassiekers terug zoals varkenshaasje en kalkoenfilet. Er zijn ook twee nieuwkomers. De allerkleinsten smullen met de Kids FeestBox voortaan van een feestmenu op kindermaat. Met de Apero FeestBox geniet je van aperitiefjes à volonté.  Benieuwd?

bonap-box

Ons online feestaanbod

Ontdek ons uitgebreid feestassortiment met vers vlees, grillschotels, kant-en-klare feestmenu's en zoveel meer. Alles om het straks gezellig te maken met familie en vrienden. Want lekker vieren doen we samen. 

bonap-wk

Klaar voor het WK Voetbal

Bon’Ap, dat smaakt elke supporter

Gezellig samen voetbal kijken doe je in het gezelschap van je maten en … lekker eten natuurlijk. Maak het jezelf makkelijk tijdens de match en ga voor eenvoudige Belgische kost. Wij maken onze WK-selectie bekend en stelden een smaakvolle ploeg voor je samen. Zo verzorgt Bon’Ap de derde helft met makkelijke, lekkere en Belgische toppers. Da’s gegarandeerd scoren.  

bonap-kerst-lekker-vieren-doen-we-samen

Lekker vieren doen we samen

Fonkelende lichtjes, plezierige cadeautjes, leuk samenzijn, ... en dat allemaal in het gezelschap van de heerlijkste gerechten. Yes, wij houden van kerst. Klaar om je onder te dompelen in de feestsfeer? We staken ons kerstaanbod dit jaar in een ander jasje en brachten het samen in een online inspiratiegids. Laat je alvast verleiden en tel mee af naar de feestdagen. 

bonap-online-aanbod-promo's

Onze promo's

Wekelijks zetten we enkele producten in de kijker en dat doen we met onze heerlijke promo's. Of het nu gaat om een interessante kiloprijs, een goede 3+1-actie of leuke kortingsbon.

Hou onze website in de gaten en mis deze superdeals niet! 

bonap-kerst-feestelijk-hertengebraad

Wat staat er op jouw feestmenu?

Feestelijk hertengebraad met witloof

Wild, da's de smaak van de feesten. En met een goed stukje hert zit je altijd goed. Wij hebben een feestelijk recept voor je samengesteld waar je vrienden en familie gegarandeerd mee verrast. Bekijk alvast de bereidingsvideo en laat je inspireren. 

Blijf op de hoogte van promo's, nieuwtjes en leuke recepten!

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief op bonap.be.

Of volg ons op social media