Bestel jouw VaderdagBox

Hoera, ‘t is bijna Vaderdag. Tijd om jouw superpapa te trakteren op een fijne en lekkere dag. Speciaal voor Vaderdag stelden we 2 lekkere boxen samen met een selectie van onze toppers. Zo kan je samen gezellig grillen met een teppanyaki-vleesschotel. Leeft jouw papa zich liever uit aan de BBQ? Dan is er de BBQ-menu Classic. Je geniet telkens van GRATIS dessertjes.  

bonap-bonapbox-bestel-je-vaderdagbox

Bestel jouw BBQ Box

Alles voor een compleet BBQ-feest

Bestellen kan tussen 25/05 en 12/06. Afhalen kan van 08/06 tot 14/06.  

Bestel ten laatste op do 09/06 voor 17 u. om te genieten op Vaderdag.  

Liever iets anders serveren? Bekijk onze verschillende Bon’Ap Boxen. Allemaal snel, makkelijk en voordelig.   

Ontdek ook onze andere boxen

Met onze Bon'Ap Box tover je makkelijk en snel een heerlijk menu op tafel. Kies voor gerechten die snel te bereiden zijn of al voor je werden klaargemaakt, zodat jij enkel nog hoeft op te warmen. Jouw box in een vingerknip besteld, even snel op tafel getoverd. 

Kies voor een lekker feestgerecht, compleet BBQ-menu of snelle lunch. Bekijk hieronder het volledige aanbod. 

bonap-box-vaderdagbox

VaderdagBox

Met een BBQ zit het wel snor

Met de grootste zorg selecteerden we 2 overheerlijke vaderdagmenu’s. Kies voor een menu met teppanyaki of ga voor spek, kippenballetjes en grillbraadworsten op de BBQ. Je ontvangt er telkens GRATIS dessertjes bovenop. Da’s minder voorbereiden, meer samen genieten.  

bonap-bonapbox-buffetten

BuffetBox

Vieren met buffetten

Op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijk communie- of lentefeest? Tover heel wat lekkers op tafel met onze dagvers samengestelde buffetten. Bestel en betaal hier. 

bonap-bonapbox-lunchbox

LunchBox

Lunchen zonder zorgen

Bestel je lunch op voorhand en win minuten pauze met onze handige lunchbox. Bestel en betaal online voor 11 u. en haal diezelfde dag jouw lunch af vanaf 12 u.

bonap-bonapbox-barbecue-box-menus

BBQ Box

Voor BBQ-plezier op jouw manier

Bestel jouw favoriete BBQ Box hier. Je kiest uit verschillende samenstellingen: met vlees, vis, pastasalades, groenten, aardappelen, sausjes, ... Er is echt voor elk wat wils. Mixen & matchen kan ook.