45 minuten
4 personen

Een barbecue, rosbief, enkele verse pistolets, wat sneden gerookt spek en garnituur naar keuze. Meer heb je niet nodig om je eigen broodje rosbief te maken. Ook leuk als het eens wat anders mag zijn op de barbecue! Succes verzekerd.

Ingrediënten
Rosbief
1 stuk
Verse pistolets
8 stuks
Gerookt spek
8 plakjes
Oude kaas (bv. Oud Brugge)
8 sneetjes
Augurken
4 stuks
Tomaten
4 stuks
Sla
8 grote blaadjes
Olijfolie
Peper en zout
Haal het rosbief een halfuur op voorhand uit de koelkast en wrijf het in met olijfolie.
Maak de sla schoon en snijd de tomaten en augurken in schijfjes.
Gril het vlees op de barbecue en laat zo’n 20 minuten verder garen aan de zijkant.
Neem het vlees van je barbecuerooster, kruid af met peper en zout en laat 15 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Bak het gerookte spek krokant en rooster de broodjes.
Snijd het rosbief in dunne plakken en beleg elk broodje met een groot blad sla, tomaat, rosbief, kaas, spek en augurk. Lekker met mosterd of tomatenketchup.
Producten
Gerookte spekblokjes 6/6
  • 200 G/PAK

€ 2.99/pak

Slamix
  • 500 G/ZAK

Inspiratie & tips