Maak zelf een broodje rosbief op de BBQ
 
  45 minuten
      
                  
            4 personen
      
                Ingrediënten
          Rosbief
    1 stuk
  Verse pistolets
    8 stuks
  Gerookt spek
    8 plakjes
  Oude kaas (bv. Oud Brugge)
    8 sneetjes
  Augurken
    4 stuks
  Tomaten
    4 stuks
  Sla
    8 grote blaadjes
  Olijfolie
    Peper en zout
    Haal het rosbief een halfuur op voorhand uit de koelkast en wrijf het in met olijfolie.
  Maak de sla schoon en snijd de tomaten en augurken in schijfjes.
  Gril het vlees op de barbecue en laat zo’n 20 minuten verder garen aan de zijkant. 
  Neem het vlees van je barbecuerooster, kruid af met peper en zout en laat 15 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  Bak het gerookte spek krokant en rooster de broodjes.
  Snijd het rosbief in dunne plakken en beleg elk broodje met een groot blad sla, tomaat, rosbief, kaas, spek en augurk. Lekker met mosterd of tomatenketchup. 
  Producten
           
             
 
