bonap-voorgegaarde-ribbetjes

Soms wil je gewoon genieten van het BBQ-weer, zonder daarvoor uren aan je grill te staan. 

Goed nieuws: met de voorgegaarde ribbetjes van Bon’Ap wordt barbecueën kinderspel. Van sappig en mals tot heerlijk krokant, met onze ribbetjes bespaar je tijd én stress, zodat jij volop kan genieten van het moment.  

Benieuwd hoe je dat aanpakt?

Bekijk de video hiernaast en ontdek stap voor stap hoe jij in een paar minuten ribbetjes op tafel tovert waar iedereen met plezier van peuzelt.  

Ribbetjes voor elke BBQ-chef

Of je nu een doorwinterde hobbykok bent of liever snel en zorgeloos aan tafel schuift, bij Bon’Ap vind je ribbetjes op jouw maat: 

Daarom voorgegaard

Onze voorgegaarde ribbetjes zijn een klein BBQ-wonder. Ze worden eerst gekruid, vacuüm verpakt en dan langzaam gegaard op lage temperatuur. Dat zorgt voor: 

  • Malsheid en sappigheid zonder moeite 
  • Langere houdbaarheid zonder bewaarmiddelen 
  • Geen stress aan de grill: enkel even afbakken voor een krokant korstje 
bonap-bbq-voorgegaarde-sparerib

Zo simpel is het

  1. Haal de ribbetjes uit de verpakking. 
  2. Leg ze op de hete zone van je barbecue.
  3. Bak ze kort aan beide zijden voor dat perfecte korstje, ± 10 min. in totaal. 
  4. Snijd ze tussen de ribben door en grill ze nog een laatste keer op hun zijkant. 
  5. Resultaat? Ribbetjes met vier krokante zijden en een malse, smaakvolle binnenkant. 

Serveer met gemak

Combineer je ribbetjes met een kant-en-klare gevulde aardappel van Bon’Ap en je hebt een volwaardig BBQ-hoofdgerecht zonder gedoe. Of serveer ze als aperitiefhapje: lekker uit het vuistje smullen. 

Meer BBQ-inspiratie?

Wil je nog meer weten over het bereiden van jouw ribbetjes? Lees dan zeker ook de blogpost ‘Hoe bereid je de perfecte ribbetjes?’ Daar duiken we dieper in op de bereidingswijzes per type ribbetjes, en hoe je een smaakvolle marinade maakt voor jouw ribbetjes natuur.