Het rundvlees van Bon’Ap zit bewust in een vacuüm jasje, zodat het langer vers blijft. Spot je aan het begin van de week een perfect stuk filet pur, maar wil je het pas in het weekend bereiden? Geen zorgen, het blijft heerlijk vers voor je zondagse menu met peperroomsaus en kroketjes.

bonap-vacuum-slager

Waarom vacuüm?

Dankzij de vacuümverpakking kan het vlees ontspannen in een bad van zijn eigen sappen. Dit zorgt niet alleen voor malsheid, maar laat ook het rijpingsproces in de koelkast rustig doorgaan. Het resultaat? Een volle, rijke smaak, vergelijkbaar met vlees dat je tijdens het bakken voortdurend bedruipt met eigen vet. Smaak tot in het kwadraat!

Nog meer feiten weten over vacuümverpakt rundvlees? Die lees je hier. 

bonap-rundvlees-vacuum

Welke stukken verpakken we luchtdicht?

Elk stuk van het rund versnijden we op een andere manier. Maar welke verpakken we nu ook luchtdicht?

  1. STOOFVLEES Het meest gebruikte vlees voor het maken van de gekende Vlaamse stoverij.
  2. VOORSCHENKEL Een ideaal stuk voor het maken van stoofpotten of bouillon, met veel smaak die langzaam vrijkomt tijdens het koken.
  3. ZESRIB Stukje rund afkomstig uit de tussenrib, zonder been. Met mooie marmering.
  4. CÔTE À L’OS Stukje rund afkomstig uit de tussenrib, mét been.
  5. DUNNE LENDE Het magerste deel van de rug van het rund, zeer fijn van smaak.
  6. FILET MIGNON Het bekendste stukje rundvlees voor een perfecte steak, heerlijk mals en boterzacht.
  7. BAVETTE Een stevig stukje rundvlees, afkomstig van het Belgische wit-blauw ras. Serveer liefst in dunne plakjes.
  8. FILET PUR Veruit het malste stukje rundvlees van het Belgisch wit-blauw ras.
  9. SOEPVLEES MET BEEN Perfect voor het maken van een smaakvolle soep of bouillon.
  10. TONG Een klassieke delicatesse die je langzaam moet koken voor een zachte, smakelijke textuur.
  11. ZENUWSTUK Een stevig stuk vlees dat ideaal is voor langzaam garen, perfect voor een stoofpot.

Ontdek ons assortiment vacuümverpakt rundvlees in jouw Bon'Ap-winkel en proef het verschil.