BA_Kerst_Gourmet_gemarineerd

Het is bijna weer zover, de feestdagen komen eraan. Het is de tijd waarin de keuken het hart van het huis wordt, en het serveren van een heerlijke maaltijd voor onze geliefden jouw hoogste prioriteit heeft. Wat tover jij dit jaar op de feesttafel? Soepen, sauzen, stoofgerechten, … Er is veel om aan te denken. Maar first things first natuurlijk, start eerst met recepten uitzoeken om daarna efficiënt jouw feestboodschappen te doen. Voor inspiratie ben je bij Bon’Ap alvast aan het goeie adres. Want *badaboem* onze website zit vanaf nu in een feestjasje. We hebben opnieuw een heerlijk feestassortiment samengesteld om de feestdagen nog specialer te maken. Laten we eens kijken naar de topcategorieën.  

Vers kwaliteitsvlees, hebben we

Op zoek naar inspiratie voor jouw feestmenu? Ontdek ons uitgebreid assortiment vers vlees en kook de sterren van de hemel. Dankzij de samenwerking met Buurtslagers blinken wij uit in vers vlees. Wij kopen lokaal aan en zijn daardoor zeker van een onberispelijke kwaliteit. Doordat we daarnaast in grote hoeveelheden aankopen, kunnen we ook de kostprijs drukken. Heerlijk vers en voordelig! 

Bereide feestmaaltijden, hebben we ook

De feestdagen kunnen vaak ook hectisch zijn. Daarom hebben we ook enkele gerechten samengesteld die je tijd en moeite besparen. Onze chef-koks bereiden ze vers voor jou. Van traditionele kalkoen tot een smakelijk varkenshaasje, deze gerechten hoef je alleen nog even op te warmen in de oven of microgolfoven. Als dat niet makkelijk koken is!  

Benieuwd wat we nog meer voor jou in petto hebben? Van apero tot dessert, het is feest in elke hap. 

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Bon'Ap zitten we volledig in de feeststemming, en ook onze website trok zijn kerstjasje aan. Daardoor vind je hier voorlopig enkel het feestassortiment terug. Het assortiment in de winkel verandert uiteraard niet. Daar vind je nog steeds onze toppers in beleg, dagschotels, broodjes, ... in de schappen terug.

Heb je een vraag over een bepaald product? Neem contact op met jouw favoriete Bon'Ap, ze beantwoorden met veel plezier jouw vraag. 

Is er iets niet helemaal duidelijk? Snuister even in onze veelgestelde vragen op deze pagina, je vindt er misschien wel het antwoord op jouw vraag. Of spreek gerust een medewerker aan in onze winkels voor persoonlijk advies. Zo maken we samen jouw kerst perfect.