bonap-feest-gourmet

De gezelligste tijd aan tafel is weer aangebroken. Wil je echt alles halen uit die tijd samen? Denk dan aan Bon’Ap. Met de glimlach duiken wij voor jou de keuken in zodat jij straks alleen maar tijd wint. Meer tijd aan tafel, meer tijd met vrienden en familie. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige, feestelijke of snelle gerechten? Met Bon’Ap geniet jij straks van feest in elke hap.  

Ons feestassortiment

Wil je graag zelf je feestmenu samenstellen? Bon’Ap helpt je graag met een uitgebreid feestaanbod. Makkelijke voorgerechten, heerlijk wild, bereide ovengerechten, handige bijgerechten … Er is echt voor elk wat wils.  

BA_Recept_Kiprollade

Feestrecepten en -menu’s

Wil je graag zelf koken of laat je het kokerellen liever aan ons over? Laat je alvast inspireren door onze eenvoudige feestrecepten en handige bereidingswijzen van onze kant-en-klare feestmenu’s. Hier vind je een feestgerecht voor elk type kok en voor ieder feestje. Zo zet jij heel simpel een feestelijk diner op tafel.

Familie die een Kerst diner eet

Nieuws & inspiratie

Welk stukje vlees steelt de show op jouw kerstdiner? Hoe kook je voor een grote groep met kerst zonder al te veel stress? En waarom durven kiezen voor een kant-en-klaar kerstmenu? Vind het antwoord op al deze vragen en laat je inspireren door onze kerstblogs.

ba-bonap-box

Ken je onze Bon'Ap Boxen al?

Pak deze kerst uit met een kant-en-klaar feestmenu van Bon’Ap! Van traditionele menu’s met kalkoen over een gourmetmenu tot verse buffetten: met onze Feest- en BuffetBoxen tover je één groot feestmenu op tafel zonder uren te hoeven spenderen in de keuken. Bestel en betaal online, en haal je box op in de winkel zonder aan te schuiven aan de kassa.

Veelgestelde vragen

BA_KERST_Feestmagazine

Nog meer leuke tips en inspiratie? Doorblader ons feestmagazine.