Op kamp met de jeugdbeweging of op weekend met vrienden? Een eetfestijn voor jouw voetbalploeg of een spaghetti-avond op school? Voor welke gelegenheid je ook op zoek bent naar catering, jij hebt vele monden te voeden. Hier ben je alvast op de goede pagina beland, want Bon’Ap is gespecialiseerd in eten voor grote groepen. Van bereide gerechten over vers vlees tot bijgerechten, wij hebben heel wat voor je in de aanbieding. En hoe meer je koopt, hoe meer voordeel je geniet.  

Koken voor grote groepen, helemaal simpel en voordelig met Bon’Ap.   

ba-grote-groep

Voordelen voor je vereniging

Op zoek naar straffe kortingen? Hou steeds onze wekelijkse promo’s in de gaten. Je kan er gegarandeerd een mooie slag slaan. Met ons Altijd Voordeel-assortiment profiteer je het ganse jaar door van mooie hoeveelheidskortingen op vers vlees en bereidingen. Handig als je voor een grote groep booschappen moet doen. 

Maar hoeveel dan?

Hoeveelheden inschatten voor een grote groep is niet altijd evident. Want hoeveel spaghettisaus voorzie je nu voor een grote groep kinderen? Of hoeveel braadworsten reken je per persoon op een reuze-BBQ? We geven je graag enkele richtlijnen voor onze topproducten.

Koken voor grote groepen

Zie je het toch haalbaar om vers te koken voor grote groepen? Dan zijn er ook enkele gerechten die je makkelijk op voorhand kunt bereiden. Laat je alvast inspireren.  

ba-spaghettisaus-rundergehakt

Spaghettisaus met rundergehakt

ba-recept-kippengehaktballetjes-curry

Kippengehaktballetjes in currysaus

ba-homemade-hamburger-sweet-chili-mayonaise

Homemade hamburger

ba-runderstoofvlees-witloof-recept

Runderstoofvlees met witloof

ba-clickandcollect

Zo bestel je voor een grote groep

Met onze afhaalservice Click&Collect reserveer je online de producten die je nodig hebt. Dat doe je bij jouw favoriete Bon’Ap of bij een Bon’Ap in de buurt van jouw kampplaats of weekendverblijf. Bestel minimum 2 dagen op voorhand. Jouw Bon’Ap-winkel is steeds voorzien van een ruime parking waardoor je vlot en efficiënt kunt inladen.  

Veelgestelde vragen

Kan ik een factuur krijgen?

Als vzw of organisatie kan je ervoor kiezen om een factuur te ontvangen voor je bestelling. De factuur dien je steeds aan de kassa te vragen. Zorg dat je je btw-nummer bij de hand hebt voor een snelle werking. Aan het begin van de maand wordt dan een verzamelfactuur verzonden.  

Wil je als particuliere klant een factuur voor jouw bestelling ontvangen? Je kan deze online via het contactformulier aanvragen of aan de kassa in de winkel.  

Wil je echt geen enkele korting missen?

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief of volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van onze wekelijkse promo's.