Op kamp met de jeugdbeweging of op weekend met vrienden? Een eetfestijn voor jouw voetbalploeg of een spaghetti-avond op school? Voor welke gelegenheid je ook op zoek bent naar catering, jij hebt vele monden te voeden. Hier ben je alvast op de goede pagina beland, want Bon’Ap is gespecialiseerd in eten voor grote groepen. Van bereide gerechten over vers vlees tot bijgerechten, wij hebben heel wat voor je in de aanbieding. En hoe meer je koopt, hoe meer voordeel je geniet.  

Koken voor grote groepen, helemaal simpel en voordelig met Bon’Ap.   

Maar hoeveel dan?

Hoeveelheden inschatten voor een grote groep is niet altijd evident. Want hoeveel spaghettisaus voorzie je nu voor een grote groep kinderen? Of hoeveel braadworsten reken je per persoon op een reuze-BBQ? We geven je graag enkele richtlijnen voor onze topproducten.

ba-clickandcollect

Zo bestel je voor een grote groep

Met onze afhaalservice Click&Collect reserveer je online de producten die je nodig hebt. Dat doe je bij jouw favoriete Bon’Ap of bij een Bon’Ap in de buurt van jouw kampplaats of weekendverblijf. Bestel minimum 2 dagen op voorhand. Jouw Bon’Ap-winkel is steeds voorzien van een ruime parking waardoor je vlot en efficiënt kunt inladen.