lentefolder

De voorbije periode konden we al even proeven van deugddoend lenteweer. Nu kan je er ook letterlijk van proeven in jouw favoriete Bon’Ap, want *trrromgeroffel* ons lente-assortiment is gearriveerd. Wie lente zegt, zegt picknick, aperomomentjes en wie weet, nu en dan al eens een BBQ. Benieuwd wat we in de aanbieding hebben? Ontdek ons lente-aanbod in onze frisse en fruitige folder en ga op lente-avontuur!  

Avonturen maak je zelf. Maak plannen met vrienden en familie, trek er gezellig op uit en beleef mooie momenten om te koesteren. Hoe? Met onze drie tips maak je herinneringen om van te likkebaarden.  

Heerlijk buiten eten

Die eerste warme zonnestralen voeren ons allen terug naar buiten. Bye bye, winter, hello lente, we hebben je gemist. Tijd om picknickmanden te vullen, de natuur in te trekken en de ontluikende lente te gaan ontdekken. Wil je origineel picknicken? Bouw eens een minimuziekfestival na. Zorg voor kussens, dekens, lichtslingers en jouw favoriete muziek en je waant je zo op een gezellige festivalweide. En de lekkere hapjes? Die haal je bij Bon’Ap. Wie nodig jij uit op jouw lentefiësta?

Gezellig samen met een hapje

Pak je het liever wat feestelijker aan? Ga dan voor een lekkere lentebrunch. Hapjes, soepjes, buffetten, … Vul jouw tafel met heel wat zoet en hartig lekkers en geniet van een gezellig familiemoment aan de lange brunchtafel. Onze koude buffetten en visbuffetten zijn alvast de sterren van jouw brunch.

BBQ-kriebels

En als er écht mooi weer voorspeld wordt, dan voelen wij het al kriebelen. En als het kriebelt, moet je … juist ja, barbecueën. Dat kan simpel met een braadworst in het vuistje en allen rond de grill. Wil je echt eens uitpakken met je BBQ-kunsten? Grll dan een mooi stuk côte à l’os op de rooster. Zolang het maar buiten en samen is, dan is alles goed.

Ben je klaar voor een seizoen vol nieuwe avonturen? Maak er een mooi, positief en smaakvol verhaal van en vier de lente.