Onze vaderdagbox is niet langer bestelbaar. Benieuwd naar onze andere boxen?  Klik dan hier.

Bon'Ap Box, da's online betalen, snel afhalen.

Op zondag 13 juni vieren we Vaderdag. Ben je nog op zoek naar een gepast cadeau om jouw papa te bedanken? Dan heeft Bon’Ap alvast een leuk idee. Bedank jouw papa dit jaar eens met een lekkere vaderdagmenu. Want jaja, de liefde van de man of vader gaat nog steeds door de maag. Met welk afhaalmenu laat jij jouw papa weten dat hij de beste van de wereld is? 😉

BA_Barbecuepakket_Royal_vaderdag

Kies jouw Vaderdag-box

Menu met BBQ-pakket Royal voor 4 personen

Is jouw papa een echte bon vivant die houdt van een goed stuk vlees? Dan is hij zeker en vast te vinden voor een gezellige barbecue. In onze afhaalbox vind je vlees, groenten, aardappelen én gratis dessert, nl. 4 stracciatellamousses. Daarna is het aan jou om je vader te verbazen met je BBQ-kunsten. 

BA_zuiders_buffet_vaderdag

Zuiders buffet met gratis fruitsalade voor 2 personen

Zet je jouw vader liever in de bloemetjes met een culinaire trip naar het zuiden? Ons zuiders buffet zal zijn hartje sneller doen slaan. Dit afhaalbuffet is heerlijk fris en luchtig en smaakt naar vakantie. Start alvast met watertanden, want volgende smaakcombinaties vind je op dit zonnige buffet: belegen ham met zongedroogde tomaat, tomaat-mozzarella, gebakken kip met geitenkaas en breugelspek, gerookte zalm en - last but not least – carpaccio met Italiaanse kaas en pijnboompitten. Nu nog een verfrissend drankje, lekker (gratis!) dessert en zonovergoten terras en je hebt de perfecte ingrediënten voor een geslaagde Vaderdag. 

Hoe bestel je een Vaderdag-box?

  • Kies jouw afhaalmenu voor Vaderdag. Gelieve 2 dagen op voorhand te bestellen en dit ten laatste voor donderdag 10/06, 17 uur om te genieten op Vaderdag. 
  • Betaal makkelijk en veilig online met Bancontact.
  • We gaan zorgvuldig voor je aan de slag en zetten de box voor je klaar.
  • Haal je bestelling af. De kassa kan je gewoon passeren.

Gooi het over een andere box

Scoor je eerder bij je papa met een witte pens, snede spek of Provençaalse barbecueworst? Dan verwijzen wij graag naar onze andere BBQ-boxen. We hebben er meerdere! Het concept blijft hetzelfde: jij kiest jouw favoriete BBQ-box, bestelt én betaalt online. Wij stellen de box voor jou samen met jouw favoriete vlees, groenten en aardappelen. Zo ben je zeker van een top-BBQ!

Wil je liever jouw barbecue volledig zelf samenstellen met BBQ-vlees, bijgerechten, pastasalades en sausjes? Doorblader ons barbecue-assortiment en kies en mix, of bekijk onze barbecuepakketten. Alvast een fijne Vaderdag gewenst.