BA_Bon'ApMiddelkerke

MiddelkerkeEeklo en Geraardsbergen. Dat zijn binnenkort de places to be,  want daar komt een nieuwe of vernieuwde Bon’Ap. Zo breidt onze Bon’Ap-familie steeds verder uit en staan er weer heel wat openingsfeestjes (coronaproof, uiteraard!) op de planning. Tel je mee af?  

Bon’Ap Middelkerke - open vanaf 31/03

Eerst is Middelkerke aan de beurt. Op woensdag 31 maart openen we een nieuwe Bon'Ap in het Sea Shopping Center. Je zal er kunnen genieten van ons uitgebreid assortiment: van warme en koude broodjes over burgers tot wraps. Alvorens jouw dagje zee te starten, stap je eerst nog even binnen bij Bon'Ap voor jouw portie picknickgeluk. Zo geniet jij van ons heerlijk Bon'Ap-assortiment, zowel thuis als op vakantie. Wij zijn steeds bij jou in de buurt. En dan weet je het allerleukste nieuws nog niet. Deze Bon'Ap kent ruimere openingsuren.  Tussen Pasen en 15 augustus is Bon'Ap Middelkerke ook open op zon- en feestdagen, van 9 t.e.m. 12.30 uur. We maken het je graag lekker makkelijk. Elke dag opnieuw. En dat mag je hier gerust letterlijk nemen. 

Bon’Ap Eeklo - open vanaf 21/04

Na Middelkerke openen we Bon'Ap Eeklo op 21 april. Duid dit alvast met stip aan in je agenda. Je zal ons vinden achteraan op de Krugershopping. Een middagje shoppen sluit je af met een dessertje en kop koffie in onze gezellige eethoek, eens die terug open mag. Of je komt langs om er nog snel enkele inkopen te doen voor jouw avondeten. Wij hebben sowieso iets lekkers in de aanbieding. 

Bon’Ap Geraardsbergen – open vanaf 10/05

Na enkele maanden renoveren sluit de Bon'Ap pop-up zijn deuren en heropent Bon'Ap Geraardsbergen op de vorige locatie. Kom er jouw boodschappen doen in het frisse, vernieuwde interieur en geniet van nog meer winkelplezier. 

Welke opening zet jij in hoofdletters in jouw agenda? Tot binnenkort!