bonap-veurne-westpark

Op woensdag 9 november opent Bon’Ap Veurne haar deuren. Bon’Ap kende dit najaar al een serieuze groeispurt, want eerder openden Bon’Ap Genk en Zottegem. De 39e Bon’Ap van Vlaanderen vindt onderdak in een nieuw retailpark, Westpark genaamd. Dat is goed nieuws voor de inwoners van Veurne en omstreken.

Altijd een Bon’Ap in je buurt

De opening van onze 39e maaltijdwinkel past in de strategie van Bon’Ap waarbinnen de uitbreiding en groei van het winkelnetwerk twee belangrijke pijlers zijn. Daarnaast streven we ernaar om Bon’Ap altijd in je buurt te brengen. Met de opening van Bon’Ap Veurne kunnen we de inwoners van de Westhoek meer op hun wenken bedienen, want daar was op dit moment nog veel ruimte voor groei.

250 m² winkelplezier

Met 250 m² aan verkoopoppervlakte loop je vlot door de winkel en geniet je van een aangename winkelervaring. We voorzien je van een ruim assortiment aan vers vleescharcuterie en bereide maaltijden. Ook onze specialiteiten als droge boerenworst en broodje breugeltje zijn in Veurne van de partij. Hierbij staat een goeie prijs-kwaliteitsverhouding steeds centraal.

Zorgeloos shoppen, zorgeloos eten

Als voedingswinkel stelt Bon’Ap het gemak van jou als klant voorop. Zo is er ook steeds voldoende parking voorzien zodat je snel even binnenspringt om iets lekkers. Het retailpark voorziet een parking voor 310 wagens waarvan zes uitgerust zullen zijn met een elektrische laadpaal. Daarnaast liggen we ook op fietsafstand van de bedrijven. Ons handig assortiment belegde broodjes, dagschotels en maaltijdsalades zullen heel wat nieuwe klanten kunnen bekoren.

Gluur even binnen bij Bon'Ap Veurne

Bon'Ap Veurne in cijfers

  • ±250 m² winkelplezier
  • 9 medewerkers
  • 2 kassa’s
  • 30 verschillende soorten vers belegde broodjes

Werken bij Bon'Ap Veurne?

Onze collega’s in Veurne zijn nog op zoek naar versterking. Goesting in een nieuwe uitdaging? Hou je daarnaast van voeding, afwisseling en klantencontact? Dan ben jij de topcollega die we zoeken.  

Bon'Ap Veurne - praktisch

Waar je ons exact vindt en wanneer we open zijn?

We zetten nog even alle praktische info voor je op een rijtje:

  • Bon’Ap Veurne, Westpark, Monnikshoekstraat 1
  • Open van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18.30 u.
  • Open op zaterdag van 8 tot 18.00 uur.
  • Gesloten op zon- en feestdagen.