Genk, here we come! Naast winkels in Bilzen, Tongeren en Sint-Truiden, openen we op woensdag 5 oktober een 4e Bon’Ap-shop in de provincie Limburg. Da's goed nieuws voor de inwoners van Genk en omstreken. Met deze nieuwe winkel willen we jou als bestaande klant de kans geven om dichter bij huis te shoppen. Ben je een nieuwe klant en is Bon’Ap voor jou nog onbekend? Kom snel ons smaakvolle concept ontdekken of bestel op bonap.be en gebruik onze handige afhaalservice Click&Collect.

bonap-genk-binnenkant

Ook open op zondag

Deze opening past in de strategie van Bon’Ap waarbinnen de uitbreiding en groei van het winkelnetwerk belangrijke pijlers zijn. Daarnaast streven we ernaar om Bon’Ap altijd in je buurt te brengen. Bon’Ap Genk zal ook open zijn op zondag van 9 tot 12.30 uur. Zo geniet je 7/7 van onze producten.

bonap-genk-broodjes

Bijna 300 m² winkelplezier

Met maar liefst 292 m² aan verkoopoppervlakte loop je vlot door de winkel en geniet je van een aangename winkelervaring. We voorzien je van een ruim assortiment aan vers vlees, charcuterie en bereide maaltijden. Ook onze specialiteiten als droge boerenworst en broodje breugeltje zijn in Genk van de partij. Hierbij staat een goeie prijs-kwaliteitsverhouding steeds centraal.

Bon’Ap Genk in cijfers

  • ±300 m² winkelplezier
  • 2 kassa’s
  • 9 medewerkers
  • 30 verschillende soorten vers belegde broodjes

Versterk jij het team in Genk?

Onze collega’s in Genk zijn nog op zoek naar versterking. Goesting in een nieuwe uitdaging? Hou je daarnaast van voeding, afwisseling en klantencontact? Dan ben jij de topcollega die we zoeken. 

Alle praktische info over Bon'Ap Genk?