bonap-zottegem-gevelbeeld

Het najaar is gezellig druk voor Bon'Ap. Na Bon'Ap Genk, openen we op donderdag 20 oktober nóg een nieuwe winkel. Dit keer is de eer weggelegd voor Zottegem. Bon'Ap Zottegem wordt zo niet alleen onze 38e vestiging in Vlaanderen, maar meteen ook de grootste vestiging van Bon'Ap. Met maar liefst  400m² aan winkelplezier geniet je straks van een aangename winkelervaring. Tijdens de koopavond op woensdag 19 oktober kan je er genieten van een drankje en de nieuwe winkel al in primeur bezoeken. Allemaal naar Zottegem, Buke 18

bonap-zottegem-binnen

Altijd een Bon'Ap in je buurt

Deze opening past bij de strategie van Bon’Ap waarbinnen de uitbreiding en groei van het winkelnetwerk twee belangrijke pijlers zijn. Daarnaast streven we ernaar om Bon’Ap altijd in je buurt te brengen. Bon’Ap Zottegem zal ook open zijn op zondag van 8.30 tot 11.45 uur. Zo geniet je 7/7 van onze producten.

Voor Oost-Vlamingen door Oost-Vlamingen

Met de opening van Zottegem staat de teller van aantal Bon’Ap-winkels in Vlaanderen op 38. Het is de 16e Bon’Ap in provincie Oost-Vlaanderen waardoor we onze aanwezigheid in regio Zuid-Oost-Vlaanderen nog versterken. “We willen een lokale partner zijn. Nu we ook in Zottegem aanwezig zijn, zijn we alomtegenwoordig in de Vlaamse Ardennen. Daarom stellen we onze formule ook via tv voor aan de inwoners en kan je Bon’Ap de komende weken spotten op TV Oost", aldus Franky Groeninckx, senior regiomanager Bon'Ap. 

bonap-zottegem-binnen

Bijna 400 m² winkelplezier

Met maar liefst 400 m² aan verkoopoppervlakte wordt Bon’Ap Zottegem de grootste vestiging van onze keten. Op die manier willen we je een aangename en vlotte winkelervaring bieden. Daarnaast geniet je van een ruim assortiment in onze speciaalzaak: van vers vlees over charcuterie tot bereide maaltijden. Je smult er eveneens van onze specialiteiten als droge boerenworst en broodje breugeltje, thuis, onderweg of in onze gezellige eethoek. Daarbij verliezen we een goeie prijs-kwaliteitsverhouding nooit uit het oog.

Kijk binnen in Bon'Ap Zottegem

Bon'Ap Zottegem in cijfers

  • ±400 m² winkelplezier
  • 13 medewerkers
  • 2 kassa’s
  • 30 verschillende soorten vers belegde broodjes

Werken bij Bon'Ap?

Omdat Bon'Ap zo'n sterke groei kent, zijn wij steeds op zoek naar extra winkelpersoneel. Heb je zin in een smakelijke job vol variatie, verantwoordelijk en teamwork? Dan zijn wij op zoek naar jou.