De dagen worden kouder, de sfeer warmer. En dat kan ook niet anders, want eens november bovenaan de agenda prijkt, komen de feestdagen stilletjes aan dichterbij. Vind jij eindejaar ook de leukste periode van het jaar? Dan hou jij waarschijnlijk net als ons van de magische gezelligheid die errond hangt: kerstrecepten verzamelen, originele cadeautjes zoeken, een nieuwe, feestelijke outfit aanschaffen, …  Zo wordt het straks weer een geslaagd samenzijn met familie en vrienden. En al zeker met de hulp van Bon’Ap.  

bonap-kerst-vier-je-samen

Wat betekent kerst voor Bon’Ap?

De feestdagen hebben voor iedereen een andere betekenis en invulling. Misschien hou jij er wel van om kerst rustig in gezinsverband te vieren. Of pak je het graag groots aan met alle nodige toeters en bellen? Kerst vier je gewoon zoals jij dat wil.  

Ook bij Bon’Ap vinden we de feestdagen een belangrijke periode die we graag samen met jou beleven. Daarom kozen we dit jaar voor de slogan ‘Lekker vieren doen we samen’. Hiermee willen we aantonen dat we tijdens de feestdagen voor je klaarstaan en je begeleiden waar en wanneer nodig. Zo staat Bon’Ap ook dit jaar garant voor een geslaagd en zorgeloos feest met een lekkere maaltijd op tafel. 

bonap-kerst-feestdagen

Een feestassortiment om samen van te genieten

We bedachten een feestassortiment waar iedereen zijn gading in zal vinden: van feestvierder over samenbrenger tot hobbykok. In ons feestassortiment vind je echt voor elk wat wils.  

bonap-feestbox-kerst

Bon’Ap FeestBox

We vulden de Bon’Ap FeestBox met maar liefst 6 verschillende feestmenu’s. Zo besteed jij straks meer tijd aan tafel, minder in de keuken. Samen vieren, daar doen we ’t voor.  

bonap-grillschotels-feestdagen

Feestelijke grillschotels

Ook de grillschotels blijven een echte hit tijdens de feestdagen. Het is altijd gezelligheid troef met een gourmet- of teppanyakischotel op tafel. Want samen koken aan tafel is leuker dan alleen in de keuken. Da's pas écht samen vieren.

Recepten voor kerst

We gingen aan de slag in de keuken en kwamen tot leuke feestrecepten die je zeker zullen inspireren. Ben jij een culinaire doe-het-zelver? Bekijk onze receptenvideo voor hertengebraad of snuister even door onze andere feestelijke recepten. Aan inspiratie geen gebrek. Dat wordt gegarandeerd samen smullen en buikje vullen.  

Veelgestelde vragen

bonap-feestdagen-kerst