De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Driewerf hoera, want eindelijk mogen we onze kersttips met jou delen. Van recepten over bereidingswijzen tot allerhande nieuwtjes: hier vind je alles wat je nodig hebt voor een culinaire kerst.

 

Onze eerste tip? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang zo als eerste onze kerstnieuwtjes in je mailbox.

Feestelijke recepten

bonap-kersthapje-zalm

Kersthapje met gerookte zalm

De feestdagen draaien om cadeautjes, gezellig samen zijn én de hapjes natuurlijk. Een kersthapje met gerookte zalm geeft onmiddellijk extra cachet aan jouw apero. Aangezien wij grote fan zijn van de airfryer bedachten wij een hapje die je makkelijk met dit keukentoestel kunt maken. Helemaal makkelijk, helemaal Bon'Ap. Fijne feesten! 

bonap-kerst-gelakte-spekblokjes

Hapje van krokant spek met oosterse dipsaus

Tijdens de feestdagen mogen de klassieke hapjes niet ontbreken, maar natuurlijk kom je graag ook eens origineel uit de hoek. Daarvoor hoef je het jezelf niet altijd moeiijk te maken. Met dit receptje voor krokant buikspek maak je zo een lekker én verslavend hapje uit de airfryer. Da's yummy in your tummy! 

bonap-kerst-recept-hertengebraad

Feestelijk hertengebraad met witloof

De verfijnde  smaak van wild misstaat nooit op je feestmenu. Wij hebben een feestelijk recept voor je samengesteld waar je vrienden en familie gegarandeerd mee verrast. Bekijk hier de receptvideo. 

bonap-kerst-zalm-oven

Zalm met groenten uit de oven

Zalm op jouw kerstmenu? 't Zal wel zijn. Ga voor dit recept met krokant gebakken zalm uit de oven. Da's drie voor de prijs van een: makkelijk, feestelijk én gezond. Probeer het uit en laat ons gerust weten wat je ervan vindt. 

Bereidingswijzes feestmenu's

bonap-kerst-feestmenu-met-teppanyaki

Feestmenu met teppanyaki

bonap-kerst-feestmenu-met-gourmet

Feestmenu met gourmet

bonap-kerst-feestmenu-met-varkenshaasje

Feestmenu met varkenshaasje

bonap-kerst-feestmenu-met-kalkoenfilet

Feestmenu met kalkoenfilet

bonap-kerst-apero-feestbox

Apero FeestBox

bonap-kerst-kids-feestbox

Kids FeestBox

bonap-folder-kerst

Bekijk ons feestmagazine voor meer inspiratie.