30 minuten
4 personen

Het perfecte recept voor wanneer je heimwee hebt naar de vakantie. Ga als een echte Italiaanse mamma aan de slag en breng de zon aan tafel. Heerlijk wijntje bij de hand, zomers briesje door de haren, pasta napolitane voor je neus en je waant je zo terug in het zuiden. 

Ingrediënten
Gehakt
600 gram
Tomatensaus met groenten
600 gram
Countrygrillgroenten (diepvries)
500 gram
Penne of macaroni
400 gram
Geraspte kaas
100 gram
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Draai balletjes gehakt met diameter van ca. 4 cm.
Meng de countrygrillgroenten, pasta en tomatensaus in een ovenschotel.
Schik er de balletjes bovenop. Zorg dat ze voor 3/4e onder het mengsel zitten.
Bestrooi met de kaas en zet 20 minuten in de oven op 180 °C.
Products
Gehakt

Gluten (tarwe)

  • 500 g/stuk
  • min. -18°C

€ 2.20/stuk

Country Grill-groenten
  • 1 kg/zak
  • min. -18°C
  • Vanaf 2 stuks: € 4.40/stuk

€ 5.25/stuk

Inspiratie & tips