25 minuten
4 personen

Ovenschotels zijn het alle twee: hartverwarmend én herfstig. Probeer eens deze ovenschotel met kippengehakt, prei en puree. Een heerlijke combinatie waar zelfs de kleinsten van zullen smullen. En mmm, wat ruikt het huis heerlijk naar herfst. 

Ingrediënten
Kippengehakt
600 gram
Prei in roomsaus (kant-en-klaar)
800 gram
Ambachtelijke aardappelpuree (kant-en-klaar)
800 gram
Gemalen Emmental
100 gram
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bak het kippengehakt in de pan. Tip: gebruik een houten lepel of aardappelstamper om het gehakt mooi rul te bakken.
Spreid het gebakken gehakt op de bodem van een ovenschaal. Giet daarop de opgewarmde prei in roomsaus en bedek met een laag puree.
Werk af met de gemalen Emmentaler kaas en zet 20 minuten in de oven op 180 °C.
Smakelijk!
Producten
Ambachtelijke aardappelpuree

Melk

  • 500 G/SC

€ 3.80/schaal

Inspiratie & tips