25 minuten
2 personen

Ovenschotels: ze zijn makkelijk, hartig en geven energie om de koude te verslaan. En last but not least, ze zijn in een handomdraai klaar. Dat betekent meer tijd voor je gezin of jezelf. Plan die gezellige tv-avond alvast in. Smakelijk en geniet! 

Ingrediënten
Gehakt
500 gram
Gestoofde worteltjes met ajuin
600 gram
Ambachtelijke aardappelpuree
500 gram
Paneermeel
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bak het gehakt in de pan (TIP: gebruik een houten lepel of aardappelstamper om het gehakt mooi rul te bakken).
Spreid het gebakken gehakt op de bodem van een ovenschaal.
Giet daarop de wortelen en bedek met een laag puree.
Werk af met broodkruim en zet 25 minuten in de oven op 180 °C. Lekker met een lik mosterd erbij. Smakelijk!
Producten

Gehakt

varkensvlees 89%, broodkruim (TARWE), rundsvlees 2%, zout, gist, voedingsvezel, zetmeel, specerijen, conserveermiddel (E262), voedin gszuur (E261, E326), antioxidant (E301, E331)

Gluten (tarwe)

€ 8.65/kg

Gestoofde worteltjes met ajuin

wortelen 91%, ui 8%, zout, zonnebloemolie, specerijen, suiker, groentepoeder, gistextract, aroma's. Kan GLUTEN, EI, SOJA, MELK, SELDERIJ, MOSTERD bevatten.

Geen allergenen. Kan sporen bevatten van: GLUTEN, EI, SOJA, MELK, SELDERIJ, MOSTERD.

€ 4.14/stuk

Ambachtelijke aardappelpuree

aardappel 68%, MELK, BOTER, zout, voedingsvezel, azijn, nootmuskaat.

Melk

€ 3.45/schaal

Inspiratie & tips