Ben jij ook fan van een stevig stuk vlees? Dan kan een heerlijk stukje côte à l'os je zeker bekoren. Om dit stuk vlees perfect te bakken, barbecueën we deels met onze oven. Doe de voorbereiding zeker al van tevoren. Zo hoef je niet de hele tijd bij de barbecue te staan en gaart het vlees tot de gewenste cuisson. 

Verwarm de oven voor op 60 °C.
Bestrooi de côte à l'os aan beide zijden met peper en kruiden naar wens.
Zet de côte à l'os voor minimum een halfuur in de oven. Het stuk vlees kan tot zeker 2 à 3 uur in de oven blijven op 60 °C.
Zo wordt het vlees warm en droogt de oppervlakte wat uit waardoor je een lekkere korst krijgt. De binnenkant blijft mooi mals en sappig.
Smeer nu de côte à l'os in met olijfolie en kruid naar wens bij met zout.
Bak de côte à l'os daarna in een hete pan met boter of op de BBQ boven witgloeiende kolen. Hou er de aandacht bij, want dit gaat supersnel.
Serveer het vlees daarna in reepjes aan je gasten. Smakelijk!
Producten

Côte à l'os

  • 1,4 KG/ST

Rundvlees. Kan met kruidenboter (MELK)

indien met kruidenboter: Melk

Côte à l'os

€ 16.80/kg

Bearnaisesaus

  • 330 milliliter/pot

Promo

Bearnaisesaus

€ 3.40/pot

Gemarineerde krielaardappelen in de schil met breugelspek

Soja, Selderij, Mosterd

Gemarineerde krielaardappelen in de schil met breugelspek

€ 7.90/kg

Archiducsaus

  • 340 G/POT

MELK, champignon 23%, water, ROOM, porto, TARWEbloem, zout, suiker, glucose, azijn, zetmeel, groentepoeder, zonnebloemolie, palmvet, aroma (GERST, SOJA, SELDERIJ), rode wijnextract, rundvleesextract, prei-extract, gistextract, kleurstof (E150), voedi ngszuur (E330), verdikkingsmiddel (E466), smaakversterker (E620, E621, E627, E631).

Gluten (tarwe, gerst), Soja, Melk, Selderij

Promo

Archiducsaus

€ 3.40/pot

Oven grillgroenten

  • 410 G/ST

champignon, kerstomaat, paprika, ajuin

geen allergenen

Oven grillgroenten

champignon, kerstomaat, paprika, ajuin

€ 3.65/stuk

Inspiratie & tips