2 personen

Lekkers op de paastafel? Een eitje met dit stappenplan. Schuif alles in de oven en geniet van een zorgeloos paasmenu. Nog een handige tip: haal de visgratin al uit de oven. De aardappelgratin kan nog 3 minuten onder de grill! 

Ingrediënten
Bruschetta's
6 stuks
Vispannetje Royal
1 stuk
Puree duchesse
±600 g
Duo chocolademousses
2 stuks
Verwarm de bruschetta's 6 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Voor het hoofdgerecht kan alles samen in de oven. Zet de visgratin in het aluminium schaaltje 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Schuif ook de puree duchesse 25 min. mee in diezelfde voorverwarmde oven. Voilà, da's zo gebakken!
Wil je een lekker gegratineerd korstje op jouw puree duchesse? Zet het schoteltje nog 3 min. onder de grill.
Producten
Bruschetta

tomaat, mozzarella

Gluten (tarwe), Soja, Melk, Selderij, Mosterd

Bruschetta

tomaat, mozzarella

  • Provençaals en mozzarella
  • 6 ST/SC

€ 3.30/schaal

Puree duchesse

Melk

  • 600 G/SC
Duo chocolademousse

Gluten (tarwe), Ei, Soja, Melk

  • 4 ST/PAK
  • min. -18°C

€ 8.69/pak

Inspiratie & tips