Feestmenu met gevulde kalkoenfilet
4 personen
Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Bruschetta's
12 stuks
Voorgegaarde gevulde kalkoenfilet
±1,2 kg
Ambachtelijke aardappelkroketten
24 stuks
Gestoofde appeltjes met veenbessenkonfijt
4 stuks
Archiducsaus
2 x 340 g
Apero
Toasten maar! Schenk de glazen vol en schuif de aperitiefhapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
De bruschetta’s schuif je 6 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Hoofdgerecht
Zet tijdig de voorgegaarde gevulde kalkoenfilet in de oven, want die mag 60 min. in de oven op 140 °C.
Open de verpakking van de verse kroketten een halfuur op voorhand: opgedroogd worden ze krokanter en barsten ze niet in de friteuse. Vul het frituurmandje met 1 laagje kroketten per keer tot ze goudbruin kleuren. Dat is ±4 min. op 180 °C. Gebruik je liever de airfryer? Volg hiervoor de handleiding van je toestel.
Haal voor het dresseren van de borden de appeltjes uit de verpakking. Leg ze op een bord en stop 3 min. in een microgolfoven van 750 W. Plaats daarna de zakjes veenbessensaus 3 min. In een microgolfoven van 600 W. Verdeel de appels over de borden en vul met de warme veenbessensaus.
Zet de potjes archiducsaus met halfopen deksel 1,5 min. in een microgolfoven van 750 W.
Producten