Feestmenu met gebakken kalkoenfilet
2 personen
Ingrediënten
Aperitiefhapjes
12 stuks
Scampigratins diabolique
2 stuks
Gebakken kalkoenfilet in peperroomsaus
±600 g
Ambachtelijke aardappelkroketten
12 stuks
Ovengroenteschotel
1 stuk
Duo chocolademousses
2 stuks
Apero
Toasten maar! Schenk de glazen vol en schuif de aperitiefhapjes 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.
Voorgerecht
Verwarm daarna de scampigratins diabolique 15 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C. Ping, het voorgerecht is klaar!
Hoofdgerecht
Wanneer het tijd is voor het hoofdgerecht, zet je het schaaltje met gebakken kalkoenfilet in peperroomsaus samen met de ovengroenteschotel 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C. Dek de ovengroenteschotel eerst af met aluminiumfolie zodat de
groenten niet uitdrogen.
groenten niet uitdrogen.
Open de verpakking van de verse kroketten een halfuur op voorhand: opgedroogd worden ze krokanter en barsten ze niet in de friteuse. Vul het frituurmandje met 1 laagje kroketten per keer tot ze goudbruin kleuren. Dat is ±4 min. op 180 °C. Gebruik je liever de airfryer? Volg hiervoor de handleiding van je toestel.
Producten