Niets magischer dan kerst vieren met je geliefden en heerlijk eten. Bij Bon'Ap vind je alles om het jezelf makkelijk te maken: van apero tot dessert, van klassiek tot verrassend. Laat je inspireren en maak van jouw eindejaar een mmmagisch moment.
store
cart
filters
Niets magischer dan kerst vieren met je geliefden en heerlijk eten. Bij Bon'Ap vind je alles om het jezelf makkelijk te maken: van apero tot dessert, van klassiek tot verrassend. Laat je inspireren en maak van jouw eindejaar een mmmagisch moment.
Van het eerste aperohapje tot de laatste lepel dessert: met deze portieplanner weet je precies hoeveel je moet voorzien. Of je nu vier of veertien feestneuzen rond de tafel hebt, met deze handige richtlijnen serveer je net genoeg, zonder stress én zonder verspilling.
Op zoek naar inspiratie voor je feestmenu? Bij Bon'Ap vind je feestelijke recepten die eenvoudig te maken zijn, en toch indruk maken. Van snelle kerstrecepten over wildrecepten tot feestelijke hapjes voor kinderen. Van makkelijk tot iets uitdagender, maar steeds haalbaar. Zo wordt koken een feest voor iedereen.
Met één toverspreuk een volledig feestmenu op tafel krijgen, boordevol smaak, met een minimum aan werk? Bon’Ap maakt jouw droom werkelijkheid met feestmenu's die even makkelijk zijn als heerlijk.
• Tomatensoep met mascarpone
• Kalkoenfiletgebraad
• Ambachtelijke aardappelkroketten
• Witloofsalade met bieslookvinaigrette
• Appels met veenbessensaus
• Archiducsaus
• Teppanyakischotel klassiek
• Teppanyaki gehaktschotel
• Aardappelsalade
• Gemarineerde noedels
• Schotel met grillgroenten
• Aperitiefhapjes
• Bloemkool-pastinaaksoep
• Gebakken varkenshaasje
• Aardappelen naar keuze: aardappelgratin of kroketten
• Saus naar keuze: archiducsaus of peperroomraus
• Winterse ovengroenten
• Trio van mousses
• Aperitiefhapjes
• Oosterse kokossoep
• Gebakken kalkoenfilet gesneden
• Aardappelen naar keuze: aardappelgratin of kroketten
• Saus naar keuze: archiducsaus of peperroomraus
• Witloofsalade met bieslookvinaigrette
• Appels met veenbessensaus
• Trio van mousses
Vaak zit het in de kleine dingen: een verrassend ingrediënt, een saus met nét dat tikkeltje meer of een creatieve afwerking. In de Bon’Ap-keuken
bedenken onze chefs en productontwikkelaars die ideeën met zorg en passie. Drie medewerkers delen welk product voor hen onmisbaar is op de feesttafel.
Wild op het menu? Dat klinkt al snel chic en ingewikkeld. Maar bij Bon'Ap bewijzen we graag het tegendeel. Ontdek onze toegankelijke wildrecepten en lees waarom wild van Bon'Ap zo'n slimme keuze is.
Ontdek onze tips, blogs en ideeën en tover de feestdagen om tot magische momenten vol smaak en gemak.
Want elk moment aan tafel? Da's een feestje op zich.