15 minuten
4 personen

Worst op de BBQ saai? Vergeet het maar. Deze zomer steken we deze klassieker in een streetfoodjasje en maken we verrassende haute dogs: een hotdog, maar dan met nét dat ietsje meer. Origineel, smaakvol en om duimen en vingers bij af te likken.

HauteDog_Braadworst_grillbraadworst_en_spek

Deze al geproefd?

Haute dog met grillbraadworst en spek

Ingrediënten
Witte pensen
4 stuks
Stokbrood (wit of bruin)
1 stuk
Veldsla of andere
1 zakje
Groene appel (bv. Granny Smith)
1 stuk
Komkommer
½ stuk
Sticky Korean BBQ-saus
2 el
Gebakken uitjes (optioneel)
4 el
Peper & zout
Gril de witte pensen op de BBQ tot ze mooi gaar zijn.
Snijd de appel en komkommer in fijne blokjes. Meng met een snuifje peper en zout voor een frisse, knapperige topping.
Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd open.
Beleg met een handje sla, een gegrilde witte pens, een lepel appel-komkommersalsa en een royale scheut sticky Korean BBQ-saus.
Werk eventueel af met gebakken uitjes voor extra crunch.
Producten
Witte pens

Bevat : Gluten (tarwe, rogge), Ei, Melk

  • 2 ST/PAK

€ 3.68/pak

Wit stokbrood

Gluten (tarwe)

  • meermaals per dag vers gebakken
  • 320 G/ST

€ 1.34/stuk

Bruin stokbrood

Gluten (tarwe, gerst, haver, rogge)

  • meermaals per dag vers afgebakken
  • 320 G/ST

€ 1.39/stuk

Inspiratie & tips