Onze valentijnsbox is niet langer bestelbaar. Benieuwd naar onze andere boxen? Klik dan hier.

Bon'Ap Box, da's online betalen, snel afhalen.

BA-valentijnsmenu

Op Valentijn vieren we het feest van de liefde. De liefde voor elkaar. En bij uitbreiding de liefde voor lekker eten. Wie zet jij dit jaar in de bloemetjes? Je liefdevolle partner, of verwen je graag eens de geliefden die je al zo lang moet missen? We inspireren je met een origineel en lekker valentijnsidee: de valentijnsbox.  

BA_Valentijnskaart

Verwen op Valentijn en verspreid de liefde

We kunnen er niet om heen: we missen al onze geliefden meer dan ooit. Laat ze weten dat je om hen geeft en spread some love! Verras je ouders, kinderen, vrienden, … met een lekker valentijnsdiner. Want het cliché blijft bevestigd: de liefde gaat door de maag. Maak Valentijnsdag dit jaar extra bijzonder en lever een portie liefde aan huis. Met ons leuke valentijnskaartje voeg je er zelfs een persoonlijke boodschap aan toe. Onze overheerlijke valentijnsmenu’s doen ieders hart gegarandeerd sneller slaan. 

Makkelijke valentijnsmenu's

We selecteerden onze valentijnsmenu’s zorgvuldig. Zo is er voor ieder type romanticus wat wils. Ofwel kies je voor het gemak van de oven: 25 minuten is alles wat je nodig hebt om ons menu met varkenshaasje op tafel te toveren. Ofwel ga je voor een romantisch moment rond de grillplaat. Klik dan ons gerecht met teppanyaki in jouw box.  

Welke valentijnsbox verovert jouw hart?  

  • Valentijnsbox met menu met varkenshaasje + GRATIS 2 duo chocolademousses  
  • Valentijnsbox met teppanyaki + GRATIS 4 miniscampigratins  diabolique

Bestel jouw valentijnsmenu

Het valentijnsmenu bestel en betaal je makkelijk online op bonapbox.be. Daarna haal je vlot af in jouw Bon’Ap naar keuze en lever je desgewenst een gezellige Valentijn @home. Fijne Valentijn!