BA_weekmenu

Halfweg september. Halleluja! We zijn er zeker van dat je het deze maand al goed gered hebt met onze september-tips. Afsluiten doen we deze ‘SOS september’-reeks met een allerlaatste tip waar planning niet onbelangrijk is. Want een goed begin is al het halve werk.

Hou het (hoofd) koel

Het hoofd koel houden in dat nieuwe ritme is niet altijd makkelijk. Gelukkig hebben wij nog enkele timesavers voor je achter de hand, want voorbereiding is alles. Plan jouw weekmenu op voorhand en bestel je ingrediënten online via ons Click&Collect-systeem. Scrol eens door onze smaakvolle recepten voor extra ideeën. En wat dacht je ervan om jouw diepvries te vullen met voordelig diepvriesvlees?  Zo heb je altijd wat in huis wanneer het weer een drukke vergaderdag werd, het verkeer niet meewerkte en je het huiswerk nog moest nakijken. Oef, gered door Bon’Ap.

 

Het Bon'Ap-weekmenu

Wat eten we vandaag? Soms ontbreekt je weleens de inspiratie om op die vraag te antwoorden, daarom stelden we een lekker makkelijk weekmenu voor je samen met snelle gerechten boordevol smaak. Succes gegarandeerd!

  • Maandag

Pasta napolitane

  • Dinsdag

Snelle vol-au-vent met puree

  • Woensdag 

Gevulde courgette met gehakt en mediterrane kruiden

  • Donderdag

Spinaziepuree met kippenhaasjes gepaneerd met panko

  • Vrijdag 

Verse zalm-preischotel met krielaardappelen

  • Zaterdag

Wokcolli met varkensreepjes

  • Zondag

Kalkoenfilet in archiducsaus met ovengroenteschotel en kroketten

En wat hebben we de voorbije weken geleerd? 1. Hou het makkelijk. 2. Hou het voordelig. 3. Hou het (hoofd) koel. En dan zijn jullie nu vertrokken voor de rest van het jaar. Succes!