Nieuw Bon'Ap Deinze

Vandaag, woensdag 9 september, verwelkomen we nog een nieuwe telg in onze Bon'Ap-familie. Daarmee staat de teller op 31 winkels en blijven we gestaag verder groeien. De eer gaat deze keer naar de stad Deinze. We strijken er neer in de Gentsesteenweg naast tuincentrum AVEVE. Je geniet er nog tot zaterdag van uitzonderlijke promo's en leuke openingsacties.

Assortiment voor elk moment

In samenwerking met Buurtslagers bieden we er ons gekend assortiment vers vlees en charcuterie aan. Daarnaast blijven we inspelen op de huidige foodtrends. Zo kan je er smullen van vers bereide wraps, warme pasta's en lekkere dessertjes. De gerechten kan je ter plaatse opeten in de eetcorner of meenemen voor onderweg.

Regionale jobdag

De opening van een nieuwe winkel gaat gepaard met de zoektocht naar nieuwe collega's. Ken of ben je iemand die graag in de voeding aan de slag wil? Op zaterdag 12 september organiseren we een jobdag in Bon'Ap Deinze. Een recruiter licht je de jobinhoud toe en je maakt onmiddellijk kennis met je nieuwe werkplek. Kom gerust langs, inschrijven is niet nodig.