Bon'Ap_Zelzate

Vandaag, op woensdag 26 augustus, opent onze 30ste maaltijdwinkel zijn deuren in Zelzate. En of we daar fier op zijn! We strijken er neer in de Wachtebekestraat. Tijdens de openingsdagen van woensdag 26 augustus tot en met zaterdag 29 augustus kan je er profiteren van uitzonderlijk scherpe promo’s en leuke openingsacties.

Inspirerend groeiverhaal

Door de jaren heen hebben we met Bon’Ap al een mooi parcours afgelegd. Samen met Buurtslagers maakt Bon’Ap deel uit van de groep Meat&More. Ruim 30 jaar geleden startte ons moederbedrijf met zijn slagerijconcept Buurtslagers, dat nog steeds terug te vinden is in verschillende supermarkten van Smatch, Delhaize en Carrefour. “Toch kwam er steeds meer vraag van klanten om naast vlees ook bereide maaltijden te verkopen. Daarom hebben we in 2013 beslist om los te komen van het slagerijconcept en een tweede verkoopkanaal op te richten: Bon’Ap”, blikt William Ally terug, business unit manager van Bon’Ap.

Ondertussen zijn we 7 jaar verder en staat de teller op 30 Bon’Ap-winkels. “En daar stopt het niet”, aldus Ally. “In de komende jaren voorzie ik een gezonde groei van 3 à 4 winkels per jaar, maar dat moet wel organisch groeien.” Daarbij zien we nog veel opportuniteiten voor winkels in Vlaanderen en aan de Vlaamse rand in Brussel. Zo staat er op 9 september nog de opening van een winkel in Deinze op de planning.

Ally is bijzonder fier op dit 30ste filiaal: “De groei van Bon’Ap vloeit voort uit de groei van onze Bon’Ap-medewerkers. Een retail concept groeit door het getalenteerde team en omgekeerd.”

En door onze trouwe klanten natuurlijk. Op naar nog meer Bon’Ap-plezier!