BA_VersBelegdeBroodjes

Tel jij ook altijd af naar jouw lunchpauze met collega’s? Even een moment van ontspanning tijdens een drukke werkdag doet wonderen. Maak van jouw pauze nog meer een feest met het lunchassortiment van Bon’Ap. Wat dacht je van een vers belegd broodje of een lekkere maaltijdsalade? Ons assortiment is heerlijk, uitgebreid en dagvers voor jou bereid. Yes, met Bon'Ap is het gewoon leuker lunchen.  

 

Starten doen we dit artikel met een interessant wist-je-datje: 94% van de Belgen eet regelmatig op het werk, 62% daarvan neemt zelfgemaakte maaltijden mee van thuis. Maar elke dag dezelfde boterhammen in je brooddoos gaan uiteindelijk ook vervelen. 

Variatie troef

Variëren is daarom de boodschap. En laat Bon'Ap jou daar nu graag bij helpen.  Ons uitgebreide lunchassortiment bestaat uit vers belegde broodjes en wraps, gevarieerde maaltijdsalades en makkelijke dagschotels. Er zijn zoveel meer opties voor je lunch in het Bon'Ap-assortiment dan er dagen zijn in een week.

Daarnaast kan je zelfs nog aanvullen met een lekker droog worstje of andere guilty pleasure. Jouw lunch is echt nooit meer dezelfde met ons lunchassortiment aan jouw zij. 

Wist je trouwens dat je beter niet aan je bureau eet? Je hebt sneller de neiging om gulzig te eten en het is nefast voor je concentratie. Neem daarom de nodige tijd en afstand. Even buiten op een bankje genieten van je lunch kan wonderen doen voor je inspiratie, concentratie en motivatie. Maak er een gezellige middagpauze onder collega's van. 

Waarom kiezen voor belegde broodjes van Bon'Ap

Kwaliteit en versheid

Bij Bon'Ap staan kwaliteit en versheid voorop. We gebruiken enkel verse ingrediënten om de heerlijkste broodjes voor je samen te stellen. Waar kan gebruiken we lokale lokale producten, zoals onze trostomaten bijvoorbeeld. Onze stokbroden bakken we meermaals per dag voor je af zodat jij steeds geniet van een knapperig, lekker en vers broodje. 

Bereid in open atelier

Onze broodjes maken we dagvers voor je klaar. Zo heb je de keuze om te kiezen uit reeds voorgemaakte broodjes in het meubel, deze blijven maximaal 4 uur liggen zodat je altijd zeker bent van een vers belegd broodje. Niet gevonden wat je zocht? Vraag maar aan een van onze medewerkers. Ze maken met plezier jouw favoriete belegde broodje, koud of warm, voor je klaar. 

Broodjes bestellen met collega's

Om alles uit jouw pauze te halen, bestel je beter op voorhand jouw broodje samen met enkele collega’s. Het is snel, eenvoudig en plezant. Raadpleeg online ons lunchassortiment en begin alvast te watertanden. 

Wist je dat je voortaan ook jouw lunch online kunt bestellen én betalen? Je bestelt je lunch vóór 11 u. online, je haalt af vanaf 12 u. in jouw favoriete Bon'Ap. En de rij aan de kassa? Die kan je zomaar passeren. 

En wat met grote bestellingen?

Wil je voor jouw bedrijf een grote bestelling plaatsen? Vraag je bestellijst aan in de winkel. Uiteraard kan je ook steeds online bestellen of jouw bestelling doorbellen. Jouw lunch wordt alvast met de grootste zorg en liefde bereid. Dat wordt genieten. 

Smakelijk!