BA_diepvriesvlees

Diepvriesproducten prijken bij ons steevast op het boodschappenlijstje. Ze zijn de redder in nood op drukke dagen, beter voor het milieu en bovendien budgetvriendelijk. Koop je bewust? Kies dan gerust voor diepvriesvlees. En wel om onderstaande redenen.  

Redder in nood

Net een drukke werkdag achter de rug en helemaal geen zin om nog naar de winkel te gaan? Duik even in jouw diepvries, je vindt er vast een lekker stukje vlees of vis om de knorrende maag te spijzen. Dankzij onze diepvriesproducten ben je altijd klaar voor verrassingen, op ieder moment van de week. Zo is er ons handig vacuümverpakt diepvriesvlees, zoals onze hamburgers. Dankzij de handige scheurstrook in het midden kan je de porties makkelijk en veilig ontdooien. De ene dag met 2 en de andere met 4 aan tafel? Geen probleem, knip gewoon de gewenste porties los. En zo komen we naadloos bij ons volgende puntje uit …  

Beter voor het milieu

… want wist je dat we dankzij die handig geportioneerde diepvriesproducten minder verspillen en weggooien? Diepvriesproducten van producent tot consument zijn beter voor het milieu. De ideale tip dus om voedselverspilling te vermijden. En of het nodig is! Een Vlaams gezin gooit jaarlijks gemiddeld 88 kg (of 369 euro) aan voedsel weg …  

Budgetvriendelijk

Koop je diepvriesvlees, dan ben je zeker van een uiterst voordelige prijs. Omdat we vlees in grote hoeveelheden aankopen buiten het seizoen, geniet jij steeds van vriesverse prijsbrekers. Zo vriezen we onze ribbetjes in de winter in om te grillen in de zomer. De varkenswangetjes vriezen we in de zomer in om te stoven in de winter. 

Win-winsituatie

Varkenswangetjes en andere delicate producten koop je beter diepgevroren. Door de snelle verwerking en verpakking ben je zeker van een topkwaliteit. Zo win je steeds met diepvries: op kwaliteit én prijs.  

Verser dan vers

Wij vriezen in voor jou. Da's beter. Onze diepvriesproducten vriezen we dagvers en supersnel in dankzij krachtige diepvriesinstallaties. We verpakken het vlees voor het invriezen luchtdicht om rijmvorming te voorkomen. Zo garanderen we 100% kwaliteit en versheid. 

Om af te sluiten geven we je nog een ontdooitip mee. 

  • Wil je vlees snel ontdooien? Ontdooi het in de microgolfoven op de geschikte ontdooistand. Of verpak het in een luchtdicht zakje en dompel het onder in koud water. Zo ontdooit het veilig tot in de kern.  
  • Heb je meer tijd? Neem het vlees uit de diepvries en laat het langzaam ontdooien in de koelkast. Leg het in een schaal of bord zodat het dooivocht niet lekt op andere producten.