Onze diepvriesproducten doen je watertanden

Diepvriesproducten, wij zijn er grote fan van. Je hebt zo altijd een voorraad in huis waarmee je een lekkere maaltijd kunt bereiden. Bovendien is het ook gezond en betaalbaar.  Wie seizoensgebonden producten op het juiste moment invriest, heeft ze het hele jaar door binnen handbereik.

Bij Bon’Ap hebben we een ruim diepvriesassortiment dat bestaat uit:

diepvriesassortiment

Diepvriesvlees

Vers vlees kopen om thuis in te vriezen, het kan, maar wij bieden jou een beter alternatief: ons diepvriesvlees. Dit is vlees van hoge kwaliteit dat in onze centrale in een minimale tijdspanne verwerkt wordt en onmiddellijk na verwerking wordt diepgevroren. Veel van onze producten worden individueel vacuüm verpakt, zoals onze diepvrieshamburgers. Zo garanderen we 100% kwaliteit en versheid.

  • In een luchtdicht jasje is diepvriesvlees langer houdbaar.
  • Er ontstaat geen ijslaag op of rondom het vlees. Zo blijft de kwaliteit intact.
  • Dankzij de handige scheurstrook kan je de porties afzonderlijk ontdooien zonder de luchtledige verpakking te openen. 
  • Het vlees is extra compact verpakt waardoor het makkelijker kan stapelen. 

Wist je dat je met diepvriesvlees ook veel bespaart? Jij betaalt altijd een lage prijs, omdat we vlees in grote hoeveelheden aankopen en op het meest geschikte moment verwerken. 

Diepvriesvis

Goed, ingevroren vis is net zo gezond als verse vis als ze goed verwerkt wordt. Daarom is glaceren een belangrijke verwerkingsmethode bij diepvriesvis. Dat is het toedienen van een fijn ijslaagje om het product te beschermen tegen uitdroging en vriesbrand. Toch werken we bij Bon’Ap vooral met onbehandelde vis, uit eerlijke vangst (MSC-label) met een zo laag mogelijk percentage ijs. We werken ook enkel met vis die slechts één keer wordt bevroren. Onze kabeljauw- en zalmfilets worden per stuk verpakt. Zo zijn we zeker van de kwaliteit van de vis en komt er ook minder water vrij bij het ontdooien.

Het water dat vrijkomt bij ontdooien is niet enkel van de glaçage. De vis zal ook wat van zijn eigen sappen loslaten. Daarom hoef je diepvriesvis niet volledig te ontdooien voor het garen. Laat het zo garen in de oven op lagere temperatuur. Dat houdt de vis lekker sappig.