Beste Koop: diepvriesproducten die je doen watertanden

Heel wat lekkers uit je budget toveren? Met ons scherp geprijsd diepvriesgamma is dat echt een koud kunstje. Bij Bon’Ap zijn we grote fan van diepvriesproducten. Zo heb je altijd iets in huis om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Bovendien is het ook gezond en betaalbaar. Wie seizoensgebonden producten op het juiste moment invriest, heeft ze het hele jaar door binnen handbereik. Die werkwijze hanteren we met succes bij Bon’Ap.  

We hebben een ruim diepvriesassortiment dat bestaat uit:

BA_diepvriesvlees

Diepvriesvlees

Vers vlees kopen om thuis in te vriezen, het kan, maar wij bieden jou een beter alternatief: ons diepvriesvlees. Dat is vlees van hoge kwaliteit dat in onze centrale in een minimale tijdspanne verwerkt wordt en onmiddellijk na verwerking wordt diepgevroren. Veel van onze producten worden individueel vacuüm verpakt, zoals onze diepvrieshamburgers. Zo garanderen we 100% kwaliteit en versheid. 

  • In een luchtdicht jasje is diepvriesvlees langer houdbaar. 
  • Er ontstaat geen ijslaag op of rondom het vlees. Zo blijft de kwaliteit intact
  • Dankzij de handige scheurstrook kan je de porties afzonderlijk ontdooien zonder de luchtledige verpakking te openen.  
  • Het vlees is extra compact verpakt waardoor je het makkelijker kan stapelen.  

Wist je dat je met diepvriesvlees ook veel bespaart? Jij betaalt altijd een lage prijs, omdat we vlees in grote hoeveelheden aankopen en op het meest geschikte moment verwerken.  

BA_Diepvriesvis

Diepvriesvis

Ingevroren vis is net zo gezond als verse vis als ze goed verwerkt wordt. Daarom is glaceren een belangrijke verwerkingsmethode bij diepvriesvis. Dat is het toedienen van een fijn ijslaagje om het product te beschermen tegen uitdroging en vriesbrand. Toch werken we bij Bon’Ap vooral met onbehandelde vis, uit eerlijke vangst (MSC-label) met een zo laag mogelijk percentage ijs. We werken ook enkel met vis die slechts één keer wordt bevroren. Onze kabeljauw- en zalmfilets worden per stuk verpakt. Zo zijn we zeker van de kwaliteit van de vis en komt er ook minder water vrij bij het ontdooien. 

Het water dat vrijkomt bij ontdooien is niet enkel van de glaçage. De vis zal ook wat van zijn eigen sappen loslaten. Daarom hoef je diepvriesvis niet volledig te ontdooien voor het garen. Laat het zo garen in de oven op lagere temperatuur. Dat houdt de vis lekker sappig. 

BA_Diepvries_varkenshaasje_boontjes_kroketten

Diepvriesbijgerechten en - desserts

Naast vlees en vis, vind je ook nog heel wat andere producten in onze diepvriezen. Je vindt er o.a. diepvriesgroenten zoals broccoli, spinazie, bloemkool, preiringen … Een handig alternatief voor verse groenten op drukke dagen. Het is snel, gemakkelijk en even gezond. 

Ook onmisbaar in jouw diepvries: aardappelproducten. Dunne of dikke frietjes, kroketten, röstis, … Je vindt ze allemaal in ons assortiment. Elk eetmoment kan wel aangevuld worden met een lekker aardappeltje, in welke vorm dan ook. Maar natuurlijk moet er eerst geaperitiefd worden. Miniloempia's, minipizza's, bladerdeeghapjes, ... Je stelt zo een aperitief samen om duimen en vingers bij af te likken.  

Heb je geen brood meer in huis? Zorg dan dat je altijd een baguette, keizerbroodje of sandwich in je diepvries zitten hebt. Even in de oven en klaar!

BA_Diepvriesdesserts

Tot slot, zijn er ook nog onze lekkere diepvriesdesserts. Vanzelfsprekend denken we dan aan ijs, maar ook een chocolademousse, tiramisu of mini-dessertje vind je bij ons in de diepvries. Lekkere smaakmakers voor al jouw feestjes.

Zin om jouw diepvries te vullen met ons voordelig lekkers? Scrol door onze diepvriesproducten en bereid je voor op drukke dagen, spontane feestjes en onverwachte momenten.