bonap-lunch-bonapbox

Stel zelf je lunch samen

Liever zelf je lunch samenstellen? Dat kan voordelig bij Bon’Ap. Vul stap per stap jouw LunchBox naar eigen smaak met een lekkere wrap, vers belegd broodje, salade, ... Plaats en betaal je bestelling online voor 11 uur, haal af vanaf 12 uur in een Bon'Ap naar keuze. En de rij aan de kassa? Die kan je zomaar passeren. 

broodjes & salades - lunchassortiment

Ontdek ons uitgebreid assortiment

Bon’Ap is jouw lunchplek voor onderweg. Met onze gezellige eetcorners, voordelige prijsjes en uitgebreide keuze was lunchen onderweg nog nooit zo fijn. Spring binnen in één van onze winkels voor een broodje, salade of dagschotel.
 

Broodje

Vers belegde broodjes

Onze belegde broodjes worden ter plaatse op vraag gemaakt. Een smos zonder sla en wortel, maar met mayo en tomaat? Klant is koning. Daarnaast heb je een ruime keuze aan broodjes voor jouw lunch. We beleggen ze met kraakverse ingrediënten en maken ze met de grootste zorg voor je klaar. 

Onze toppers zijn de warme broodjes! Stuk voor stuk verrassende broodjes met typische Bon’Ap-ingrediënten. Ons breugeltje bijvoorbeeld is een winner van formaat.  Kom zelf maar eens proeven. 

Salade met geitenkaas

Handige maaltijdsalades

Voor een lekkere en gezonde lunch hoef je geen halfuur vroeger op te staan. Dat doen wij voor jou. We zijn al vroeg in de weer met het bereiden van jouw maaltijdsalades zodat jij volop kan genieten van een heerlijke lunchpauze. Met of zonder pasta, al onze salades zijn vers bereid en evenwichtig samengesteld. Wissel af tussen de verschillende smaken voor een gevarieerd weekmenu.

Makkelijke dagschotel

Makkelijke dagschotels

Zin in een warme lunch? Kies jouw favoriet uit ons uitgebreid assortiment dagschotels. De wereldkeuken ligt er voor je uitgestald: van Chinese babi pangang over Italiaanse pasta’s tot Vlaamse balletjes in tomatensaus. Je vindt vast en zeker iets naar jouw smaak. Even opwarmen in de lunchcorner en je hebt weer energie voor de rest van de (werk)dag.

Muffin, rijsttaartje, confituurtaartje

Snacks en desserts

Een zoetebek of toch eerder fan van hartige snacks? Bij Bon’Ap vind je heel wat lekkere snacks en bijgerechten om jouw lunch net dat tikkeltje meer te geven. Een warme soep op een druilerige dag, een droge worst voor bij de boterham, een worstenbroodje, donut of verse fruitsalade … Ze maken jouw lunch compleet!  Dat wordt moeilijk kiezen. 

Een greep uit ons assortiment