bonap-maaltijdsalades-koude-schotels

Wanneer de temperaturen de hoogte inschieten, zijn we met z’n allen op zoek naar verkoeling. Ook in onze maaltijden. We gaan weer wat vaker buiten eten, in de tuin, in het park, … En dan kan een frisse maaltijdsalade of verkoelende koude schotel smaken.

Probeerde je onze maaltijdsalades en koude schotels al? Het zijn niet zomaar salades en koude schotels. We geven je 5 redenen waarom ook jij overstag gaat voor de koude maaltijden van Bon’Ap.

1. Topingrediënten

Onze maaltijdsalades en koude schotels moet je echt geproefd hebben. Ze bestaan uit unieke ingrediënten die je niet in iedere versbereide maaltijdsalade terugvindt. Zo vind je op onze koude schotel met perzik en tonijnsalade niet alleen de standaard rauwkost terug, maar ook gegaarde groenten. Boontjes, knapperige bloemkool – of broccoliroosjes, … Ze geven onze maaltijden een heerlijke crunchy bite.

2. Ultravers

De winkels krijgen meermaals per week verse groenten aangeleverd, zoals lokale tomaten, sla, wortelen, komkommer, … Daarnaast bereiden ze alle salades en schotels dagvers in de winkels zelf. Dat kan je met eigen ogen zien dankzij de open ateliers in al onze Bon'Aps. 

3. Afgewerkt staat netjes

Sommige ingrediënten bereiden we al voor in onze productiecentrale, maar de afwerking en verdere samenstelling gebeurt volledig door onze medewerkers in het atelier zelf. Zo werken ze de aardappelsalade af met verse ajuin, de krielaardappeltjes bakken ze ter plaatse af. Deze afwerking in de winkel is een echte meerwaarde aan onze koude maaltijden, en dat proef je.

4. De keuze is reuze

De keuze aan maaltijdsalades, koude schotels en pastasalades is groot. We variëren graag met verschillende groenten, eiwit- en zetmeelcomponenten. Zo kunnen we telkens een variant voor je samenstellen die net dat tikkeltje anders is.

Wanneer je kiest voor een koude schotel geniet je van verfrissende aardappelsalade of gebakken krielaardappeltjes in combinatie met een stevig eiwitcomponent. Dat kan gaan van gebakken kip tot huisgemaakte tonijnsalade. Bij ons ga je alvast niet met honger van tafel.

5. Lokaal en seizoensgebonden

Bon’Ap is een echt Vlaams bedrijf en we zijn dan ook grote fan van de smaken van hier. Waar kan kopen we dan ook het liefst lokaal aan. Voor de groenten prijzen we ons gelukkig met de Vlaamse velden die ons omringen waardoor we zoveel mogelijk samenwerken met lokale boeren en leveranciers, denk maar aan onze lokale trostomaten.

Daarnaast variëren we ook graag met seizoensproducten. Zo geniet je in de zomer van een heerlijke salade niçoise of een zuiderse tomaat-mozzarella met pesto. Van maandag tot zondag, bij Bon’Ap eet je iedere dag van de week iets anders.

Welke maaltijdsalade of koude schotel probeer je eerst? Geniet alvast van een zorgeloos eetmoment.

bonap-salade-geitenkaas-breugelspek-appel