Bon'Ap bereidt tal van verse kant-en-klaarmaaltijden. Heb je een drukke dag of gewoon eens geen zin om te koken? Wij bereiden jouw maaltijd met de grootste zorg, jij hoeft enkel nog op te warmen. Want koken hoeft niet altijd moeilijk of ingewikkeld te zijn. Soms hebben we gewoon zin in eenvoudig. 

Dagschotels

Dagschotels om van te smullen

Met een bereide maaltijd van Bon’Ap eet je ook op de drukste dagen lekker vers. We maken het je graag makkelijk met een hapklare maaltijd boordevol smaak. In onze keuken kiezen we steeds voor verse en kwalitatieve grondstoffen en dat proef je! Smaken verschillen, daarom staan onze dagschotelcombinaties niet vast. Met de groenten en aardappelbereiding variëren we erop los. Kies de bereide maaltijd naar jouw smaak. Eet je stoofvlees liever met boontjes en vol-au-vent in combinatie met puree? Dat kan. Veel is mogelijk. 

Ontdek ons ruime aanbod kant-en-klaarmaaltijden, schuif je voeten onder tafel en geniet!

Bon'Ap klassiekers

Kant-en-klare bereidingen: grootmoeders keuken op je bord

Van vol-au-vent over balletjes in tomatensaus tot stoofvlees en spaghetti bolognese: in een handomdraai tover je de lekkerste gerechten op tafel, volgens het geheime familierecept. Met veel zorg en geduld bereid, in een knip op je bord!

Met haar doordachte bereidingswijze heeft Bon’Ap het perfecte evenwicht gevonden tussen ambachtelijke smaak en productie op grote schaal. Het resultaat: kant-en-klare traiteurproducten die moeiteloos kunnen wedijveren met grootmoeders keuken. Je kan kiezen uit verschillende porties in handig hersluitbare emmertjes. Lang houdbaar en daarom ideaal als voorraad. En dat allemaal tegen een wel heel scherpe prijs!