Je helpen met de kerstboom versieren kunnen we niet. Je helpen met het kiezen van een feestoutfit evenmin. Je helpen met het bereiden van een feestmenu waar je gasten vijf jaar later nog over spreken, dát kunnen we wel! Onze feestdrang is niet meer te houden, want dit jaar vieren we de feesten opnieuw lekker samen. En lekker, dat wordt het zeker!

bonap-kerst-bonapbox

Feest met de Bon'Ap Box

De ingrediënten voor een geslaagd kerstfeest? Een mooie uitgedoste kerstboom, ontelbaar veel jingle bells en een Bon’Ap FeestBox. Ontdek ons assortiment boxen waarmee jij snel een overheerlijk feestmenu op tafel tovert. Zo hoef je geen uren te spenderen in de keuken en kan je nog snel een kerstfilm meepikken.

Nieuw in assortiment: een box voor de jongste gasten aan tafel en boxen met lekkere feesthapjes.

bonap-clickandcollect

Stel zelf je feestmenu online samen

Stel je liever zelf een feestmenu samen? Laat je inspireren door ons ruime feestassortiment en bestel je boodschappen makkelijk online. Enkele dagen later staan ze voor je klaar in de winkel. De tijd die je wint met onze afhaalservice Click&Collect gebruik je in de keuken. Da’s pas handig!

bonap-kerst-zalm-oven

Zo smaakt een Bon'Ap-kerst

Ha Kerstmis … de geur van dennenbomen, de warmte van kerstlichtjes en kersthits als guilty pleasure. Oh ja, en het vele lekkere eten dat je voorgeschoteld krijgt tijdens de feestdagen. Voor een heerlijk en zorgeloos feestmaal zit je alvast goed bij Bon’Ap. Op zoek naar hét recept voor de feestdagen? Ontdek het zelf in onze online inspiratiegids. En hé, die weegschaal? Dat is een zorg voor 2023. De laatste dagen van 2022 doen we niets anders dan lekker samen vieren!

bonap-kerst-online-bestellen-met-click-and-collect

Eindeloze kerstinspiratie

Onze kerstdrang delen we natuurlijk graag met jou. Daarom bundelen we al onze recepten, bereidingswijzen en allerhande nieuwtjes op onze nieuwspagina.

Wil je geen enkele kerstupdate missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor eindeloze kerstinspiratie.

bonap-folder-kerst

Bekijk ons feestmagazine voor meer inspiratie.