koud buffet

Warm aanbevolen

Koude schotels zijn altijd een goed idee! En al zeker tijdens de feestdagen. Met hun retro tintje brengen ze onmiddellijk sfeer aan de feesttafel. Wie koud buffet zegt, zegt vast en zeker perzik gevuld met tonijn en ham met asperges in één adem. We zullen je niet teleurstellen, deze vind je ook op onze koude schotels terug. Combineer met onze lekkere bijgerechten voor kerst, zoals kant-en-klare groente- en pastasalades. Resultaat? Een kerst zonder keukenstress, maar mét smaak. Serveer met koude aardappelsalade of stokbrood en ga heerlijk ontspannen aan tafel. 

Lekker combineren

Onze medewerkers gaan zorgvuldig met jouw bestelling aan de slag. Bestel je bij ons koude schotels, dan zorgen wij voor de lekkerste combinaties, mooi voor jou gepresenteerd. Combineer de koude vleesschotel met een kant-en-klaar koud visbuffet voor een gevarieerde maaltijd. Jouw gasten zullen smullen van zo'n uitgebreid buffetmaal. En tevreden gasten? Dat is alvast jouw prioriteit n° 1 tijdens de feestdagen.  

Koude schotel als lunchsalade?

In ons assortiment vind je ook heel wat koude schotels als lunch: met tomaat-garnaal, gebakken kipfilet, ham en asperges, zalm, ... Er is voor elk wat wils. Onze medewerkers bereiden de koude schotels dagelijks in het atelier waardoor ze jou van een verse lunch kunnen voorzien. Zo heb jij meer tijd om te genieten.