Valentijnsmenu met kalkoenfilet

2 personen
Ingrediënten
Gebakken aprio's
8 stuks
Voorgegaarde aperitiefballetjes
15 stuks
Gebakken kalkoenfilet in peperroomsaus
±600 g
Ovengroenteschotel
1 stuk
Gemarineerde krielaardappelen in de schil
±500 g
Duo chocolademousses
2 stuks
Aperitief
Start jouw date met een gezellig aperitiefje en heerlijke hapjes. Schuif de gebakken aprio’s 15 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C. Schuif er na 7 min. ook de voorgegaarde aperitiefballetjes bij.
Hoofdgerecht
Wanneer het tijd is voor het hoofdgerecht, verlaag je de oven tot 150 °C. Zet het schaaltje met gebakken kalkoenfilet in peperroomsaus 25 min. in een voorverwarmde oven van 150 °C.
Dek de ovengroenteschotel af met aluminiumfolie zodat de groenten niet uitdrogen. Zet ze vervolgens samen met het
vlees ook 25 min. in de oven van 150 °C.
vlees ook 25 min. in de oven van 150 °C.
Ook de gemarineerde krielaardappelen mogen 25 min. mee in de voorverwarmde oven.
Daarna ben jij klaar om romantisch te genieten!
Producten