25 minuten
4 personen

Dit BBQ-recept met varkenshaasje is iets verfijnder, maar uiterst makkelijk om te bereiden. Dit BBQ-menu is perfect voor wanneer het net dat tikkeltje meer mag zijn. 

Ingrediënten
Varkenshaasje
1 stuk
Sticky Korean BBQ-saus
100 g
Satéstokken, 18 cm
8 stuks
Gemarineerde krielaardappelen in de schil
1 kg
Griekse feta
200 g
Komkommer
½ stuk
Zwarte pitloze olijven
100 g
Rode ui
1 stuk
Groene paprika
1 stuk
Gedroogde oregano
½ tl
Verse munt
2 takjes
Olijfolie
10 el
Zwarte peper en zout
naar smaak
Voor de spiesjes
Snijd fijne sneden van 1 cm van het varkenshaasje. Sla deze lichtjes plat met een vleeshamer of deegroller.
Rijg daarna telkens 4 sneden op een satéstok.
Kruid de spiesjes met zwarte peper en zout.
Leg de spiesjes op de BBQ en bak 2 minuten aan elke zijde.
Bestrijk de spiesjes met de Sticky Korean BBQ-saus.
Bak de spiesjes nu nog 1 minuut aan elke zijde.
Voor de Griekse salade
Snij de komkommer, rode ui en paprika in fijne ringen of reepjes.
Voeg hierbij de gedroogde oregano, fijngesneden verse munt, olijven en olijfolie aan toe.
Breng op smaak met zwarte peper en zout.
Werk de salade af met verse stukjes feta.
Bak de gemarineerde krielaardappelen in de oven, pan of op de BBQ.
Producten
Varkenshaasje

geen allergenen

  • vacuüm verpakt
  • 550 G/PAK
  • min. -18°C

€ 10.79/kg

Varkenshaasje

geen allergenen

  • Vanaf 1 kg: € 11.99/kg

€ 12.99/kg

Gemarineerde krielaardappelen in de schil

geen allergenen

  • 500 G/SC
  • Vanaf 2 schalen: € 3.50/schaal
  • Vanaf 10 schalen: € 3.00/schaal

€ 4.00/schaal

Inspiratie & tips