4 personen
Ingrediënten
Pofaardappelen
4 stuks
Spekreepjes
150 g
Witte kool op Griekse wijze
1 potje
Rucola
2 handen
Mais uit blik
Honing-mosterdvinaigrette
2 el
Peper & zout
Limoen
Warm de aardappelen 15 à 20 min. op de BBQ.
Bak de spekjes krokant in een pan op de BBQ.
Meng de mais met de witte koolsalade voor extra bite.
Snijd de warme aardappelen kruislings in, duw open en vul met: koolsalade, spekjes, rucola en de vinaigrette.
Werk eventueel af met limoen en serveer.
Tip
Topcombo met onze voorgegaarde sparerib met honing.
Producten
Breugelspekreepjes

Soja, Selderij, Mosterd

Promo

  • 400 G/PAK
  • Vanaf 5 pakken: € 7.40/pak
  • Vanaf 13 pakken: € 7.00/pak

€ 8.20/pak

Witte kool op Griekse wijze

geen allergenen

  • 300 G/ST

€ 1.95/stuk