Griekse pasta met tomatensaus, groentjes en gehakt
 
  50 minuten
      
                  
            4 personen
      
                Ingrediënten
          Griekse pasta
    500 g
  Wortels
    4 stuks
  Champignons
    300 g
  Courgettes
    2 stuks
  Aubergines
    2 stuks
  Paprika's (geel, groen en rood)
    6 stuks
  Rode uien
    2 stuks
  Look
    2 teentjes
  Passata
    600 g
  Fetakaas
    200 g
  Varken-kalfsgehakt
    600 g
  Olie
    Oregano
    Peper en zout
    Verwarm de oven voor op 200 °C. Versnipper de ui en snijd de look. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Was de overige groenten en snijd in stukjes. 
  Stoof de ui en look aan in olie. Voeg daarna de groenten toe en kruid naar wens.
  Kook de Griekse pasta in een pot met ruim water.
  Bak het varken-kalfsgehakt rul.
  Meng de passata met de groenten. Voeg vervolgens het varken-kalfsgehakt en de Griekse pasta toe.
  Giet het mengsel over in een ovenschaal. Werk af met de verbrokkelde feta en oregano. 
  Zet de ovenschaal 20 minuten in de voorverwarmde oven van 200 °C. 
   
 
