4 personen
Ingrediënten
Stokbrood
1 stuk
Kruidenboter
Biefstukken
2 stuks
Peper en zout
Olijfolie
Zongedroogde tomaten
±12 stuks
Rucola
Balsamicostroop
Parmezaanse kaas
Geroosterde pijnboompitjes
Snijd het stokbrood doormidden, smeer in met kruidenboter en gril kort op de BBQ.
Wrijf de biefstukken in met olijfolie, kruid met peper & zout en gril 3 à 5 min. per kant. Laat kort rusten en snijd in reepjes.
Beleg het brood met steakreepjes, rucola en zongedroogde tomaatjes.
Werk af met balsamicostroop, Parmezaan en pijnboompitjes. Serveer wanneer het nog warm is.
Products
Dunne lende zonder been

geen allergenen

  • 500 G/PAK
  • Vanaf 4 pakken: € 11.00/pak

€ 11.74/pak

Zesrib/entrecote

Geen allergenen

  • 500 G/PAK

€ 11.74/pak

Wit stokbrood

Gluten (tarwe)

  • meermaals per dag vers gebakken
  • 320 G/ST

€ 1.34/stuk

Bruin stokbrood

Gluten (tarwe, gerst, haver, rogge)

  • meermaals per dag vers afgebakken
  • 320 G/ST

€ 1.39/stuk

kruidenboterrol

Melk

  • 125 G/ROL
  • min. -18°C

€ 2.89/rol

Inspiratie & tips