bonap-paasassortiment
bonap-paasassortiment-lamsvlees

Wat eet jij met Pasen?

Dankzij Bon'Ap is jouw paastafel snel gevuld. Met zorg stelden we een heerlijk gevarieerd paasassortiment voor je samen. Ga je voor een dagvers buffet, een zorgeloos paasmenu of een lekkere grillschotel? Klik ze snel in jouw Bon'Ap Box en bestel en betaal alles ineens online. 

Ga je liever zelf aan de slag in de keuken? Dan is er ons straf geprijsd lamsvlees. Lam past perfect op de paastafel en is handig te bereiden in de oven of zelfs op de barbecue. Laat die lentezon maar komen. 

Alles voor een plezierig Pasen

Op Pasen houden we ervan om samen lekker lang te tafelen
Of je nu een vrolijke paasbrunch, zonnige paaslunch of gezellig paasdiner organiseert,
bij Bon'Ap vind je een uitgebreid paassortiment en de lekkerste paasrecepten. Bereid je alvast goed voor op jouw paasfeest.

Reserveer je producten makkelijk online via onze afhaalservice Click&Collect. 2 dagen later haal je vlot af in jouw favoriete Bon'Ap. 

Mag het nog makkelijker? Dan raden we je onze PaasBox aan. Kies uit een menu met varkenshaasje of een menu met mixedgrillpakket. Je bestelt en betaalt alles in een keer online. Zo kan je razendsnel afhalen in jouw Bon'Ap naar keuze. Zelfs de rij aan de kassa mag je zomaar passeren.  

bonap-paasassortiment-recepten-met-lam

Lamsvlees op het paasmenu

Wie Pasen zegt, zegt lamsvlees. Het is een heerlijk stukje verfijnd vlees, vol van smaak. Zoek je nog een lekker paasrecept met lam? Dan ben je bij Bon'Ap alvast aan het juiste adres voor een culinair Pasen.