ba-oosters-assortiment-aziatisch
ba-oosterse-dagschotels-aziatisch

De lekkerste Aziatische gerechten

Heb je zin in de Aziatische keuken vanavond? Met ons ruime aanbod oosterse gerechten zit je helemaal goed. Ga voor een makkelijk wokgerecht met vis of een snelle oosterse dagschotel met kip. Je vindt hier vast voldoende inspiratie voor jouw menu. Maak je keuze en waan je instant op reis in het verre oosten. 

Het volledige Aziatische aanbod

We hebben het allemaal razend druk en zijn vaak op zoek naar gerechten die supersnel te bereiden zijn. Kies daarom voor een wokcolli. De groenten zijn gewassen en gesneden, waardoor je er onmiddellijk mee aan de slag kunt. Weinig tijd, veel smulplezier! Bekijk hieronder welke gerechten we nog meer aanbieden en laat je inspireren. 

ba-aziatische-buns-recept

Ontdek ons nieuw recept voor Aziatische buns

Probeer je graag eens iets nieuws uit in de keuken? Ontdek ons recept voor Aziatische buns met knapperig varkensvlees. De sticky Korean BBQ-saus geeft die extra touch voor een echte culinaire ervaring.

ba

Wokcolli's

Alles in 1 pakket

De Aziatische keuken staat gekend om zijn makkelijk verteerbare, maar ook pikante gerechten. Het belangrijkste kookgerei is er de wok: hiermee tover je makkelijk en snel een gevarieerde maaltijd op tafel. Lekker wokken doe je extra makkelijk met onze wokcolli's. Zo heb je alles in één handig pakket: vlees of vis, noedels en groente.

Het geheim voor een goede wok? Dat verklappen we je hier.