90 minuten
4 personen

Geef jouw vlees extra pit met een zelfgemaakte marinade. Rundvlees smaakt heerlijk in combinatie met een rode wijn marinade. Trek hier wel wat tijd voor uit, want hoe langer het vlees marineert, hoe smaakvoller natuurlijk. Een heerlijk sappig stuk vlees voor de echte liefhebbers. 

Ingrediënten
Dunne lende
1 stuk
Rode wijn
100 ml
Balsamicoazijn
2 el
Knoflookteentjes, in plakjes
1 stuk
Olijfolie
4 el
Peper en zout
Meng de rode wijn samen met de balsamicoazijn, het knoflookteentje, olijfolie en peper en zout in een kom. Zo bekom je de marinade.
Doe de dunne lende in een schaal en overgiet met de marinade. Laat minimum 1 uur afgedekt in de ijskast marineren.
Haal het vlees uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
Dep het droog, bestrijk met olijfolie en gril 5 à 6 minuten aan elke kant. Laat nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Smakelijk!
Producten
Dunne lende zonder been

Geen allergenen

Zesrib

geen allergenen

Inspiratie & tips